facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopwinkel RataPlan Heerhugowaard

Kringloopwinkel RataPlan Heerhugowaard
Adres: Marconistraat 16, 1704 RG Heerhugowaard, Nederland
Telefoonnummer: 088 828 2782
Staat: Noord-Holland
District: Heerhugowaard
Stad: Heerhugowaard
Route: Marconistraat
Huisnummer: 16
Postcode: 1704 RG


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: 12:00–17:00

Recensies
Leuke winkel, en groter dan dat hij lijkt van de buitenkant. Wij kopen er vaker kleine dingen zoals spellen en puzzels die eigenlijk altijd gewoon compleet zijn. Helaas 1 keerje een kast gekocht 2 maanden terug, die er top uit zag en daarom dat we er de 130,- er wel voor wilde betalen. Rataplan is een wat hogere prijsklasse kringloop, maar de kwaliteit is ook beter. Helaas bleek bij deze kast dat er schade zat onder de sticker. We hebben de sticker nog gecheckt of die schade had gemaakt, maar dat was niet het geval. Helaas dus wel een kwestie van expres een sticker over schade heen plakken. We voelde ons wel in de maling genomen.
Heel duur voor een kringloop. Ze bewegen niet met je mee en zelfs over 50 cent doen ze moeilijk. Heel gek dat een kringloop zulke praktijken hanteerd. Het sociale aspect onbreekt. Je kan net zo goed iets nieuws kopen in vergelijking met hun prijzen.
Fijn aanbod en dito prijzen. Jammer is wel.dat de wc's hoge nood! zijn gesloten. En keihard muziek draaien door personeel vind ik niet verkoop bevorderend.
U vindt hier allerlei koopjes, zoals een oude radio, beeldschermen, koffiezetapparaten, lampen, gereedschap, een grote boekencollectie, bordspelletjes , puzzels en speelgoed, vitrines met curiosa, keuken benodigdheden, planten, kleding en fietsen, banken en stoelen, meubels, boekenkasten, stoelen, etc
Rommelige en tevens ook koude winkel. Bij de entree nog stickers om 1,5 mtr afstand te bewaren ivm Corona ? haal dat svp gewoon weg! Wat een welkom is dat :nEn verder, zwaar bekraste cd's voor €1,95 ? Serieus, wie gaat dat kopen? Gooi er een leuke actie in en lekker opruimen zou ik zeggen. De platen en dvd's zijn ook aan de prijzige kant, in vergelijking met kringloopwinkels in de kop van Noord_Holland. De stripboeken staan krom te worden tegen de muur zet die in bakken zou ik zeggen. Ook deze zijn veelal te duur voor de staat waarin ze verkeren.nIk mis ook een gezellig koffiehoekje waar je kunt koffie en taart of iets kunt eten Rataplan Hoorn heeft top gebak en goede koffie. Ga daar eens kijken zou ik zeggen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid