facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopwinkel Raderwerk Buitenpost

Kringloopwinkel Raderwerk Buitenpost

Info

Raderwerk is hét werk- en activeringscentrum in Buitenpost en maakt onderdeel uit van WerkPro. We verkopen en recyclen gebruikte goederen. Ook is er een afdeling techniek (lassen, timmeren, textiel, fietsen)

Geschiedenis

Raderwerk is hét werk- en activeringscentrum in Buitenpost en maakt onderdeel uit van WerkPro. We verkopen en recyclen gebruikte goederen.



"Onze kringloop bevindt zich naast het treinstation van Buitenpost en heeft maar liefst 150 vierkante meter aan betaalbare en gebruikte spullen. Van serviesgoed tot huishoudelijke apparaten en van meubels tot kleding. Elke week wisselt het aanbod. Kom zelf het huidige assortiment bewonderen of kom op dinsdagochtend langs voor een rondleiding!KoffiecornerTussen het winkelen door kun je bij onze koffiecorner terecht voor koffie en thee met wat lekkers. Zoals de overheerlijke appeltaart van André.Bestel een overheerlijke ovenverse appeltaart voor maar €7,50!"
Adres: Marconistraat 2, 9285 WG Buitenpost
Telefoonnummer: 0511 544808
Stad: Buitenpost
Route: Marconistraat 2
Postcode: 9285 WG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Raderwerk Kollum, Kringloop Kollum, Kringloop Buitenpost facebook, Kringloop Buitenpost openingstijden, Raderwerk betekenis, WerkPro Buitenpost, Kringloop Surhuisterveen, Kringloop Drachten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mathilda Fashion Buitenpost Mathilda Fashion Buitenpost 382 meter Enthousiaste eigennares, mooie kleding, goed advies, ben zo mooi geslaagd!
Kobutex Kobutex 811 meter
Kobutex Motorkleding en Motorreizen Kobutex Motorkleding en Motorreizen 812 meter Vriendelijke mensen en een goede service
SPUL SPUL 1 km Nog gave retro, bijzonder antiek, gekke kitsch of stijlvol vintage. Een bus vol SPUL ...
Recensies
Vanmorgen wou ik prima eetkamerstoelen wegbrengen, heb ze eerst bijna uitgeladen, komt er iemand aanslenteren, op een zeer vervelende toon wordt er gezegd dat ze ze niet willen hebben. Kon ik ze weer opladen, en natuurlijk geen mm geholpen. Met pijn in het hart ze naar de stort gebracht, ze waren nog zo goed. Snap nu wel waarom ze bijna geen leuke dingen meer hebben hier. En als ze wat leukshebben is het veel te duur
Best aardige kringloop, maar wat we vervelend vonden is dat we om 16.45 de winkel uitgestuurd werden terwijl de winkel tot 17.00 uur open was. De beste man had er zo te zien ook echt geen zin meer in.
Ruim opgezette kringloopwinkel met nette uitstalling. Op deze zeer warme dag mocht ons hondje ook mee naar binnen en kreeg van het vriendelijke personeel een bakje water aangeboden.
Een ruim opgezette en goed geassocieerde Kringloop , fijn om doorheen te sneupen
Week van de afval. 3x leuke workshops gehad ,afval verwerken in bruikbaar spul en trash art maken.
waardeloos bedrijf , waar een paar onnozelen de leiding hebben gekregen en nu denken dat ze iedereen maar kunnen opleggen wat hun wil is .ze zijn echt aan het proberen om er een dictatuur van te maken .de leiding die daar geen leiding geeft . maar zichzelf zo geweldig vind , stelletje narcisten . nee sinds het vertrek van gjalt en johan is het gigantisch achter uit gelopen . en dat zie je ook aan de verdwijning van vrijwilligers . in een half jaar minimaal 10 vrijwilligers die vertrokken zijn .oh ja , je hebt het recht om te klagen , maar dan word je wel gebeld dat je niet weer welkom bent . vrijwilligers pas op , want je word constant in de gaten gehouden door meerdere camera s . de leiding lapt alle regels en verplichtingen aan hun laars , maar als vrijwilliger word er streng op je gelet .buiten is het soms net een vuilstort wat onder leiding van ewout goedgekeurd word .zie foto .
Op een incidenteel koopje na moet je niet verwachten hier bijzonders te scoren. Het is er wel, maar zodra men denkt 'vintage' te zien worden de prijzen onevenredig hoog. Niet een winkel waar ik snel weer even kom 'sneupen'. Was er dan niks positief? Jawel, het personeel was vriendelijk, vandaar niet een maar twee sterren. Die geef ik dan weg. Ook kwam ik vrij veel niet gave, hoekje af, incompleet, kapotte producten tegen. Kan altijd gebeuren. Maar hier kon ik er in een schap zeker 8 kapot tellen. Mijnsinziens een gebrek aan controle of begeleiding. Mijn dochter moest even plassen. De toiletten, beschamend, mensenkinderen dat kan stukken beter. Dit was ronduit vies. Gezien het feit dat het totaal niet druk was, leek dit me meer een gebrek aan aansturing of leiding geven. Kort en bondig : rijd u maar door, er zijn mooiere en leukere kringlopen als deze. Of je moet op jacht zijn naar net dat ene koopje wat er doorgeglipt is en toch echte vintage blijkt.
Vreselijk duur geworden, echt heel jammer. Niet leuk sneupen meer daar voor de minima. Jammer, was ooit een top kringloop plek. Nu net een dure winkel geworden, niks meer aan helaas.
Ik adviseer deze kringloop te gaan verhuizen naar een goedkoper pand. De prijzen die gevraagd worden zijn veel te duur. Een leuk T-shirt kost 4.95? Krankzinnig.
Dit heeft niks met een kringloop te maken. Kan er ook vintage winkel op zetten. Veelste duur. De prijzen zijn echt niet normaal hoog voor een kringloop. Zal hier ook zeker niet weer komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid