facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopwinkel Op Dreef Sassenheim

Kringloopwinkel  Op Dreef  Sassenheim

Info

Inbreng en verkoop van tweehands artikelen. Al onze medewerkers zetten zich vrijwillig in om zo geld in te zamelen voor projecten in Roemenië en Oekraïne.

Geschiedenis

Heeft u spullen die u niet meer gebruikt of moet er een woning leeggehaald en opgeruimd worden dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ook als u iets nodig heeft of gewoon om lekker rond te snuffelen en koffie te drinken bent u van harte welkom.

Adres: Kagerdreef 90, 2172 HM Sassenheim
Telefoonnummer: 0252216288
Stad: Sassenheim
Route: Kagerdreef 90
Postcode: 2172 HM



op zoek naar gerelateerd: Kringloop Sassenheim De Cirkel openingstijden, Kringloop Sassenheim Lisse, Kringloop Lisse, Kringloop Sassenheim ophalen, Kringloop Warmond, Sassenheim Kringloop, Tweedehands kleding Sassenheim, Kringloopwinkel Voorhout
Recensies
Leuke kringloopwinkel met alles wat ze te koop hebben onderverdeeld in zones wat prettig werkt. Was er alleen iets te laat net na 4uur en om hakf 5 gaan ze dicht, dus niet de tijd om alles rustig te bekijken. Heel goed dat ze max aantal bezoekers tegelijk in winkel toestaan en ook mondkapje verplichten.
Leuke kringloop met aparte afdelingen, die apart bemand worden. Redelijke prijzen en veel gevarieerd aanbod. Gratis parkeren voor de deur.
Aardig personeel maar wel heel druk!
Wat een leuke kringloop! Gevestigd in een oude basisschool en de lokalen zijn ingericht als aparte winkeltjes met ö.a. curosia, boeken, muziek en huishoudelijk. Erg vriendelijke mensen en goede prijzen. Aanrader!
Een hele leuke en diverse kringloop winkel. Veel aanbod en redelijke prijzen. Alles is netjes gerubriceerd. Bij het glas/serviesgoed wordt je aankoop netjes ingepakt. Je kunt er pinnen. AANRADER!
Een super leuke en nette kringloop waar wij altijd met plezier voor terug komen. Ziet er netjes uit en je kan er goed neuzen in alle spullen.
Niks met prijzen erop? Verder wel een kringloop met leuke spullen. Ze hebben ook wel genoeg leuks staan.
Geen winkelmandjes aanwezig en weinig geprijsd dus je moet steeds gaan vragen wat iets moet gaan kosten. Daar krijg ik een vervelend gevoel van.
Super leuke kringloopwinkel.
De leukste en gezelligste kringloop winkel die ik ken, en geloof me ik ken er heel veel!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid