facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopwarenhuis Het Goed Venlo

Kringloopwarenhuis Het Goed Venlo
Adres: Hagerhofweg 14, 5912 PN Venlo, Nederland
Telefoonnummer: 077 382 7766
Staat: Limburg
District: Venlo
Stad: Venlo
Route: Hagerhofweg
Huisnummer: 14
Postcode: 5912 PN


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: 12:00–17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opa Jos Opa Jos 3 km op sommige producten vragen ze echt bizarre prijzen kijk eens na de boeken .meubels d...
Recensies
De kringloopwinkel Het Goed in Venlo is niet alleen groot en schoon, maar ook zijn er de nodige voorzieningen getroffen voor rolstoelers. Alle paden zijn breed genoeg en alles is overzichtelijk ingedeeld. En, als klap op de vuurpijl, er is een zeer mooi aangepast toilet, wat ook nog eens zeer schoon is! Ideaal voor mindervaliden.nNormaal gesproken, en ik spreek uit ervaring als je mijn reviews kent op Google maps, zijn de toiletten over het algemeen niet aanwezig, of zijn ze smerig en vervallen. En de kans dat je een mooi aangepast toilet tegen komt is nagenoeg nihil.
Aangenaam verrast! We hadden even onze bedenkingen over Het Goed maar zo zie je maar weer dat de ene Het Goed niet de andere is. Je zult het altijd zelf met eigen ogen moeten zien en ervaren nietwaar?nnGrote, ruime, nette en goed verlichtte winkel met eigen parkeerruimte. Aardige mensen. Er is een zeer uiteenlopend aanbod natuurlijk. De kwaliteit is goed. Er is een klein eetpuntje met kleine kaart. Bij ons bezoek op een zaterdag was deze echter gesloten. De inpandige fietsreparatie was wel geopend. We hebben een aantal leuke spulletjes gevonden. Goed kijken, goed kijken en nog eens goed kijken. Je kijkt zo maar over juweeltjes heen!nnDus al met al een een positieve ervaring. Grote kans dar als we weer eens in Venlo zijn, we nog eens even binnen komen lopen.
wat een schande deze winkel, prijzen die meer dan over de top zijn. ik snap een winst oog merk maar de laatste tijd zijn de prijzen daar niet normaal meer .voor een bank dat echt niet zoveel meer en gratis gekregen is ruim 200 euro vragen.
Geweldige fietsreperateur! Ik heb vandaag mijn 20 jaar oude fiets laten onderhouden en ik krijg hem binnen een paar uur terug;zo goed als nieuw. En voor een prima prijs. Dikke complimenten!
Onvriendelijke, arrogante en niet behulpzame bezorgers!nDan had ik graag mijn bezorgkosten terug! Bank in de tuin laten staan bij mijn dochter met de opmerking dat die niet naar binnen kon terwijl ze moest gaan werken en het smiddags ging regenen!nMijn man heeft hem samen met mijn dochter weldegelijk naar binnen gekregen!!!! Dus.... wat een lamzakken kan er verder niks van maken!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid