facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopwarenhuis Het Goed Best

Kringloopwarenhuis Het Goed Best
Adres: Sportlaan 8, 5683 CS Best, Nederland
Telefoonnummer: 0499 378 014
Staat: Noord-Brabant
District: Best
Stad: Best
Route: Sportlaan
Huisnummer: 8
Postcode: 5683 CS


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: 12:00–17:00

Recensies
Grote kringloopwinkel, wordt steeds netter, geef alleen die planten eens water, vandaag 8 mei 2024 waren alle planten verdroogd. Vorig jaar daar hosta’s gekocht, staan nu te pronken in mijn tuin. Net als het wilgje op stam dat ik een aantal weken geleden gekocht heb. Vandaag een mooie tafellamp gekocht, wel pittig geprijsd EUR 25, maar ook 4 weken terugbrenggarantie. Mooi! Maar die lamp krijgen jullie niet meer terug, die heeft nu een mooi plaatsje in ons huis. Overigens ook een mooi initiatief van Het Goed zijn de tapijten gemaakt van vloerbedekkingsresten. Ik sta overigens altijd te kijken van de enorme hoeveelheid vrijwel nieuw speelgoed die wordt aangeboden. Wat een keuze!
Compleet de weg kwijt!nnIk heb die titel al vaker gebruikt wanneer ik mijn teleurstellende ervaring in een kringloopwinkel beschrijf maar ik doe dit bewust. Een kringloopwinkel heeft een aantal doelstellingen. Winst maken is daar niet één van en toch lijkt dit vandaag de dag de doelstelling. Het excuus voor de exorbitant hoge prijzen is dan dat ze zoveel mogelijk geld op willen halen voor het goede doel. Hieruit blijkt echter direct dat dit een drogreden is die nauwelijks het gebrek aan deskundigheid kan verbloemen.nEen goede kringloopwinkel biedt haar klanten producten aan tegen een redelijke prijs zodat er sprake is van een gezonde marge die in verhouding staat tot hetgeen geboden wordt wat vervolgens zorgt voor een goede omloopsnelheid.nDeze kringloop winkel steekt wat prijsstrategie met kop en schouders boven de anderen uit. Er worden belachelijk hoge prijzen gevraagd voor spullen die op Marktplaats al voor een fractie van die prijs worden aangeboden. Opmerkelijk is dat een filiaal van dezelfde organisatie in Eindhoven wél in staat is om nette prijzen te vragen voor haar producten. Geen idee wat de gedachte hierachter is maar mij zullen ze als klant niet meer terug zien. Ook niet als ik weer wat spullen naar een kringloopwinkel wil brengen. Dat is immers ook een kwestie van gunnen. Dan gun ik het een kleine kringloopwinkel die nog kleine prijsjes vraagt voor haar spullen.
Toen ik speciaals zocht gingen ze toch ook nog achter in het magazijn kijken. Een aanrader
Dit is helemaal geen organisatie met het maatschappelijke doel als eerste, deze organisatie streeft gewoon naar hoge winsten! En hoezo mag ik een product niet binnen twee weken ruilen als het precies in dezelfde staat is als toen ik het kocht. Coulance kennen ze ook al niet.
Kan nog geen dankjewel vanaf als je aankomt met 2 big shoppers vol met nieuwe spullen en een grote vuilniszak vol met kleding. Spijt dat ik niet naar een andere kringloop ben gegaan om het in te leveren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid