facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopcentrum Glanerbrug

Kringloopcentrum Glanerbrug
Adres: Nieuw Frieslandstraat 20a, 7532 ZC Glanerbrug, Nederland
Telefoonnummer: 085 060 1530
Staat: Overijssel
District: Enschede
Stad: Glanerbrug
Route: Nieuw Frieslandstraat
Huisnummer: 20a
Postcode: 7532 ZC


Openingstijden

maandag: 09:30–17:00
dinsdag: 09:30–17:00
woensdag: 09:30–17:00
donderdag: 09:30–17:00
vrijdag: 09:30–17:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Overzichtelijke winkel.nBetaalbaar, sommige dingen wat aan de dure kant maar oke prijzen.nEn ook wat nieuwe dingen te koop.nVriendelijk personeel.nZelf loop ik nog wel eens tegen wat aan om te kopen, deze keer niet. Maar dat kan ook wel positief zijn
Echt een dikke tien.Had niets meer.Super service van o.a. Anna,Bram,Erik en bezorger de beer uit de meer Jeroen.Alles gekocht daar.Meubels,witgoed,decoratie,kerstboom en ondanks de koud een mooie teak houten tuinset. Absoluut dikke aanrader,nadeel van andere kringloo0s is dat het vaak een puinhoop is.Hier niet alles strak gesorteerd. Super tevreden,Axel uit Glanerbrug.
Kunstgras gekocht voor weinig geld.. goed kwaliteit en makkelijk te leggen... resultaat mag er dan ook wezen
We komen hier altijd graag! Vriendelijk personeel, erg goede prijzen en veel leuke producten. Ook erg veel doorloop, dus elke week wel weer wat nieuws!
Heel veel leuke spullen! Netjes gepresenteerd! Goede prijzen en aardig personeel. De moeite waard om er te gaan kijken!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid