facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopcentrum De Markt Zeist

Kringloopcentrum De Markt Zeist

Info

Een bezoek aan Kringloopwinkel De Markt Zeist is altijd een avontuur. Een ontdekkingstocht vol verrassingen die u niet duur zal komen te staan.



"We zijn een 800m2 tweedehands winkel in het centrum van Zeist waar je terecht kunt voor onder andere boeken, kleding, antiek, meubels, servies, elektronica, witgoed, speelgoed, kunst en nog veel meer."
Adres: Voorheuvel 48, 3701JG Zeist
Telefoonnummer: 0306330720
Stad: Zeist
Route: Voorheuvel 48
Postcode: 3701JG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kringloop Zeist online, Kringloop Zeist Marktplaats, Kringloopwinkel Zeist, Kringloop Zeist Oldenbarneveltlaan, Kringloop De Bilt, Dorcas Zeist, Kringloop Bunnik, Kringloop Zeist Driebergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sunny Good Food Sunny Good Food 1 km - 2,50 bezorgkosten, zelfs bij een bedrag van 30+ euro vind ik van de gekke. - we heb...
Kringloop Zeist Kringloop Zeist 2 km Goed bereikbare locatie, vriendelijk personeel en snelle service.
Kringloop Zeist Driebergen Kringloop Zeist Driebergen 2 km Kringloop Zeist en Kringloop Driebergen
Recensies
Een prachtige rolstoel voor mijn schoonmoeder gevonden en nog een stapel interessante CD'S. Heel aardige mensen.
Op de website staat dat een gemiddelde huis ontruiming in Utrecht gemiddeld € 450 kost, afspraak gemaakt en dan komen ze met een prijs voor een senioren woning met 1 slaapkamer € 1500 en dat was exclusief de laminatenvloer eruit halen. Heel triest ze maken misbruik van de situatie dat je snel moet ontruimen. Nog gevraagd hoe en wat maar ze zeggen dat op de website staat vanaf € 450 maar kijkt u maar zelf wat er staat.
Dit is een review over de on-bereikbaarheid. Helaas vandaag zaterdag 06-11-2021 totaal onbereikbaar met de auto. De betaalde parkeerplaatsen waren allen bezet of voor vergunninghouders, lastig rijden met overal een richting verkeer. Na talloze rondjes te hebben gereden hebben we het opgegeven. Hebben het dus helaas niet van binnen gezien. Oproep aan de gemeente Zeist: houd je winkels bereikbaar!
Goede winkel, goed ingedeeld en zeer vriendelijk personeel, live muziek op de Donderdag, Zaterdag en Zondag! Veel leuke spulletjes en zeer goede prijzen! Zeer de moeite waard om te kijken!
Vriendelijk personeel maar schrikbarend hoge prijzen. 2 euro voor een kinderboek van 10 pagina's, kasten van 325 euro, een houten IKEA kast met 2 missende deuren voor 199,95. Een 15 jaar oude laptop voor 75 euro. Geen kringloop prijzen, eerder antiek-verzamelaar prijzen voor normale kringloop spullen. Jammer, want qua ruimte is het mooi!
Zitten leuke spulletjes tussen, maar verder ook vooral wel "oude troep" wat aardig aan de prijs zit. Waarschijnlijk wel leuk voor verzamelaars
Altijd leuk om tijdens de markt eens langs te gaan! Zeer vriendelijk personeel die me altijd voorbeeldig hebben behandelt! Gemiddelde grootte, gemiddelde kwaliteit, maar wel gewoon leuk met slechts een kleine prijs verhoging mbt bv Emmaus Bilthoven. Psychologie afdeling in de boeken is voor mij altijd standaard routine. De rest lijkt van lagere kwaliteit in overzicht en prijs dan bv Emmaus, en Amersfoort die op het industrie terrein naast het tankstation ed. De kwaliteit is dusdanig dat ik graag terugkom! Dat zeg ik niet van elke kringloop, alhoewel ik dan alsnog een poging zou doen bij de boeken. Veel plezier!
Het is een leuke winkel maar de paden Warren heel erg smal. Met de corona is het lastig om met 2 mensen in 1 gangpad te staan. Verder leuke dingen en heel erg veel in 1 winkel.
Gezellige atmosfeer, uitermate behulpzaam en vriendelijk personeel, uitstekende service, leuke artikelen voor zeer betaalbare prijzen. Tegenwoordig zelfs live muziek, op veilige manier, vaak op do- za- & zondagmiddag!
De dame achter de kassa werkt daar al jaren en is nog steeds even vriendelijk en service gericht. Redelijke prijzen en een goed variërend aanbod maken het plezierig om hier te winkelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid