facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor kringloop winkel

kringloop winkel
Adres: Stationsstraat 72, 5664 AT Geldrop, Nederland
Telefoonnummer: 06 16957147
Staat: Noord-Brabant
District: Geldrop-Mierlo
Stad: Geldrop
Route: Stationsstraat
Huisnummer: 72
Postcode: 5664 AT


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 12:00–17:00
woensdag: 12:00–17:00
donderdag: 12:00–17:00
vrijdag: 12:00–17:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Ze zeiden dat de droger was getest, in goede staat verkeert en werkt. Ik heb een droogmachine gekocht. Maar helaas bleek de droger defect. Ik heb de droger teruggestuurd. Maar het is al 1 maand geleden en ze geven het geld niet terug. Een zeer slechte aanpak. Ze willen helemaal niet helpen.
Sorry maar ik heb nog nooit zn smerige winkel gezien .kom hier dus nooit meer. En ik heb er zeker wat van gezegd ...hij hij ook nog oke maar dat heb ik niet gedaan .n.blijkbaar zit hij al 15 jaar in deze rommel alles tevies om aan te pakken en als je binnen komt lijkt t wel of er n bom ontploft is. ....dat dit kan en zomaar mag begrijp ik niet..
Gezellige snuffelkringloop. Beetje rommelig, alles door elkaar maar dat heeft ook zijn charme. Redelijke prijzen voor zover zichtbaar niet alles is geprijsd. Vriendelijke eigenaar.nRuime parkeergelegenheid bij het station aan de overzijde van de winkel.
Deze week 2x voor niks aan de deur gestaan vanuit Eindhoven. Op internet staat “open”, maar op de deur staat “gesloten”. Gooien de tent gewoon dicht zonder de openingstijden aan te passen En bedankt!
Ben er een paar keer geweest en ze vragen zomaar wat 1 ste keer cd gekocht was 1 euro een paar weken later ineens 2,50 voor bijna zelfde cd en andere artikelen veel te duur voor een zon rommel kringloopnEn ook nog eens heel onvriendelijk. Voor mij de laatste keer geweest…
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid