facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloop Uden

Kringloop Uden
Adres: Loopkantstraat 25B, 5405 AC Uden, Nederland
Telefoonnummer: 0413 246 110
Staat: Noord-Brabant
District: Maashorst
Stad: Uden
Route: Loopkantstraat
Huisnummer: 25B
Postcode: 5405 AC


Openingstijden

maandag: 12:00–17:00
dinsdag: 12:00–17:00
woensdag: 12:00–17:00
donderdag: 12:00–17:00
vrijdag: 12:00–17:00
zaterdag: 12:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Aan de buitenkant zie je het niet, maar als je binnen komt schrik je wel even van de vele ruimtes die gecreeërd zijn. Alles is in een grote loods ondergebracht, met duidelijk doorgebroken muren, die weer naar de volgende ruimte leidt. En wat krijg je dan? Een rommelig geheel, maar wel heel veel spullen. Misschien niet allemaal te gebruiken, maar het is hiermee wel een echte ouderwetse kringloop, met bijpassende prijsjes. Parkeren is net als de winkel: rommelig, zonder echte parkeer ruimtes, ergens achter de grote loods. Ik heb geen toiletten kunnen ontdekken, maar zal me niet verbazen als die toch ergens verstopt waren.
Helaas zijn de prijzen bij Kringloop Uden vrij hoog. Het lijkt erop dat ze hun prijzen baseren op reguliere winkels, wat vooral duidelijk is bij de prijzen van games die aanzienlijk overgeprijsd zijn. Als liefhebber is het teleurstellend om te zien dat je nergens meer terecht kunt voor betaalbare tweedehands items, omdat sommige mensen besloten hebben de prijzen flink op te voeren.
Groot, uitgebreid, aparte Kerst afdeling in juli. Af en toe een rare prijsuitschieter een vergelijkbare tekentafel die ik niet gratis weggegeven kreeg vorig jaar staat hier voor €75, maar zeker moeite waard om te schatzoeken.
Mijn dochter van 3 moest heel nodig naar het toilet. Vroeger waren deze aanwezig en uiteraard zijn er nog ergens toiletten in het pand! Maar het antwoord was stug 'nee, doen we niet.' Sta je dan op een industrieterrein met een net zindelijk meisje. Super onvriendelijk en niet meedenkend! Geen greintje inlevingsvermogen. Dat gedrag stoort mij enorm en is voor mij genoeg aanleiding geen bezoek meer te brengen en anderen te waarschuwen voor de houding van deze eigenaren.
1 ster is nog zelfs te veel ! Kom je van ver en wil je een mooi blauw bak mee nemen kom je bij de kassa nee meneer word ingenomen ivm verkeerde prijs, mee denken om een ander prijs doen ze niet kom ma over week terug ! Zelfde bij ander klant , denk goed na voor je iets gaat kopen hier ! Want voor zelfde geld krijg je het niet mee ! Vroeger was deze kringloop nog leuk nu erg slecht en onbegrip vol!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid