facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloop Rataplan

Kringloop Rataplan
Adres: Weesperstraat 118 , Diemen 1112 AP, NL
Telefoonnummer: 088 828 2780
Stad: Diemen
Route: Weesperstraat 118
Postcode: 1112 AP


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: kringloop rataplan amsterdam, kringloopwinkel amsterdam, kringloop rataplan almere, rataplan haarlem, rataplan generatorstraat, kringloop almere, kringloop rataplan rotterdam, rataplan alkmaar
Recensies
Jammer dat de persoon achter de balie het nodig vond om zo lang met haar vriendin te babbelen voordat ze mij kwam helpen. Tweede collega die later erbij kwam was heel behulpzaam.
Parkeren kan op eigen terrein, geen gehandicapten parkeerplaatsen. Achterste plaatsen worden wel eens geblokkeerd door rataplan bus. Nette zaak, sanitair is niet heel zuiver maar bij melding maakte medewerker zich daar niet druk over. Weinig stripboeken en elpees zijn niet de meest interessantste. Kleding is netjes maar aan de prijs. Over het algemeen wel prijzig te noemen maar wel nette spullen. Geen koffiehoek oid. Zijn nu drie keer geweest en nog niets gekocht omdat er niets van onze gading was, dus nog niet eens omdat het te duur was. Wij laten hem dus even links liggen en proberen het over een hele tijd nog een keertje.
3 sterren omdat de boekenafdeling daar kom ik voor sinds een tijdje steeds minder goed is geworden, waar deze in het verleden goed in orde was. Een medewerker wist me wel te vertellen dat eraan gewerkt wordt, dus even afwachten maar.
Mooie ruime en goed gesorteerde winkel! Gratis parkeren, groot assortiment. Op de begane grond servies, boeken, cd's/dvd's, fotolijstjes, deco en een fietsenmaker. Op de eerste verdieping ook met lift bereikbaar veel kleding, lampen, speelgoed & spelletjes, meubels. Je kunt er ook wat eten en drinken. Goede prijzen, vriendelijk personeel.
Nette kringloopwinkel. Veel keuze. Redelijke prijzen. Er is ook een verdieping en daar is een vrij groot en leuk ingericht restaurant. Vandaag de aanbieding genomen: koffie met appelgebak voor 2,50 euro en gebracht door de aardige bedienende dame naar de tafel! Aanrader om hier eens heen te gaan.
Mooie winkel en leuke spullen, alleen parkeren is een ramp. Auto's staan vaak dicht op je geparkeerd en als je kinderen hebt is dat wel lastig. 1 ligt in de maxicosi en dan moet me deur helemaal open kunnen en me dochtertje van 7 zit in een speciale autostoel vanwege beperking.
Wat een rommeltje Niks netjes en het grootste probleem: de stickers gaan nergens meer van af.
Mijn favoriete kringloop, groot en netjes. Prijzen kunnen nog weleens verschillen, maar zijn redelijk. Groot aanbod en stroomt lekker door.
Druk in het weekend. Parkeren is niet Altijd makkelijk hier. Veel parkeer chaos.
Fijne kringloopwinkel! Ik kom er bijna wekelijks. Ik vind wel dat de prijzen heel wisselend zijn, het lijkt wel alsof het echt ligt aan de persoon die het prijst en er geen algemene richtlijnen voor zijn. Assortiment is heel leuk! Ze werken altijd in thema's en de feestdagen komen terug in de winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid