facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloop Paleis Zuid

Kringloop Paleis Zuid

Info

Door verkoop van de verzameling huisraden, elektronica, gereedschap, kleding enz. van de oprichter willen wij ons sterk maken voor welzijnswerk.

Onze taak

Senioren en "bijzondere" mensen met elkaar verbinden door elkaar bij Paleis Zuid te ontmoeten. Koffie, thee of een glaasje fris met een koekje staat klaar met gezelligheid voorop. Wij bieden de mogelijkheid met dieren om te gaan. Daarnaast helpen wij mensen bij sociale en maatschappelijke vraagstukken. Door de grote verzameling van goederen aan huisraden, servies, (kantoor)meubels, elektronica, bedden, gereedschap, vazen, potten, kapstokken, kleding enz. van oprichter Cor van den Boogaard biedt hij deze aan voor mensen met een kleine beurs, vaak senioren en/of mensen met een beperking.

Adres: Beverskolksestraat 1, 5443NM Haps
Telefoonnummer: 0653322773
moc.liamg@draagoobroc
Stad: Haps
Route: Beverskolksestraat 1
Postcode: 5443NM



op zoek naar gerelateerd: nieuwe hoop kringloop, kringloop nieuwegein nedereindseweg, nieuwe hoop kringloop dordrecht dordrecht, kringloopwinkel dordrecht, nieuwe hoop kringloop ambacht hendrik-ido-ambacht, kringloop zwijndrecht, kringloop hendrik ido ambacht, kringloop cuijk
Recensies
Wat een rommelwinkel, alles staat door elkaar, amper licht binnen, bijna geen plaats voor te lopen, nergens staat een prijs op. Jammer! je kan er zo leuk iets van maken, maar hier niet!
Er is genoeg om te bekijken. Echt een kringloop winkel
Grote keus aan diverse spullen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er!
Tom Tom en ik konden geen kringloop vinden op het bewuste adres
Fijne mensen heel gezellig heel gastvrij mooie winkel fijne winkel. Gr Herman
Tussen de weilanden geen kringloop te vinden op dit adres....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid