facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloop Oud & Nieuw

Kringloop Oud & Nieuw
Adres: Prins Bernhardstraat 43b, 2411 TK Bodegraven, Nederland
Telefoonnummer: 06 20470571
Staat: Zuid-Holland
District: Bodegraven-Reeuwijk
Stad: Bodegraven
Route: Prins Bernhardstraat
Huisnummer: 43b
Postcode: 2411 TK


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 10:00–17:00
donderdag: 10:00–17:00
vrijdag: 10:00–17:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Was tot voor kort altijd een heerlijke kringloop om rond te neuzen. Het staat er eigenlijk veel te vol, maar dat hindert niet.nJe kon er nog parels vinden voor een kleine prijs. Tegenwoordig hebben ze het fenomeen Catawiki uitgevonden. Wat design of vintage ademt, is opgezocht en gemerkt met “op Catawiki nu voor zoveel”. Toch opmerkelijk voor een winkel binnen zo’n gereformeerde gemeente. Men lijkt ook hier het concept kringloop totaal uit het oog te zijn verloren. Heel jammer. En ook die zangeres met haar valse kerkelijke liederen voegt niets toe.
Gewoon de allerleukste kringloop!! Geen gelikte inrichting met steriele witte stellingen en absurde prijzen. Maar gewoon een heerlijk struin doolhof! Een kringloop zoals hij hoort te zijn! Ook zéker de moeite waard om een stukje voor te rijden.
Geweldige leuke gezellige kringloop.nAllerlei hoeken en gaatjesnSpullen van oud tot nieuwnVriendelijk personeel.nPrijzen zijn leuk wat wil je nog meer
In juni hebben weer vakantie en rijden speciaal naar oud en nieuw!.gezellige mensen en een lekkere volle winkel!.we hebben er weer zin in!
Ik vind de winkel zo leuk dat ik er ben gaan werken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid