facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloop Holland Westduinweg

Kringloop Holland Westduinweg

Info

Uw favoriete Kringloop Holland winkel nabij Scheveningen!

Adres: Westduinweg 96, 2583 AJ Scheveningen
Telefoonnummer: +31707070278
Stad: Scheveningen
Route: Westduinweg 96
Postcode: 2583 AJ


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kringloop scheveningen ophalen, Kringloop Scheveningen openingstijden, Kringloop Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leger des Heils Scheveningen Leger des Heils Scheveningen 811 meter Met vriendin "geshopt". We zijn beiden goed geslaagd. Schone, overzichtelij...
Recensies
Vanmiddag geweest. Dame aan de kassa rekende een euro teveel. Ik attendeerde haar erop en zij reageerde zeer beledigd! Vervolgens schoof ze als blijk van onbehagen expres de euro over de toonbank en gleed het eraf achter een kastje dat ervoor stond! Toen ze voor mij een nieuwe moest pakken deed ze het weer! Wat een onbeschofte mevrouw! Ik kom er jàren met plezier, maar nu is het verpest. Zo onprofessioneel! Ik sta er nog steeds perplex van!
Gezellige altijd wat rommelige kringloop waar je af en toe iets leuks vindt. Vriendelijke bediening. Redelijke prijzen. Betaald parkeren voor de deur.
Heden middag kringloop op bezoek. Het was een zeldzame onbeleefde, vloekende man die van de vijf spullen er schacht 1 stoel meenam.schandalig.!! zeer onbeleefde
Fijne snuffelkringloop met fijne prijzen. Ik vind de winkel ontzettend goed geordend. Erg leuk hoe ze de winkel aankleden rondom het thema kerst. Ik heb al heel wat goede en mooie spullen gedoneerd aan schroeder. De ophaalservice is ideaal en ze halen hun neus niet voor je spullen op. Ze zijn gewoon blij met wat ze krijgen. Deze desbetreffende winkel heeft niet alles duidelijk geprijst, maar als ze ter plekke een prijs maken,zie ik wel dat ze er niet direct de hoofdprijs voor vragen. Verder is mijn dochter weer blij met de thee en koekjes die ze er hebben staan. Erg gastvrij!
Altijd wel iets te vinden, wat je leuk vind. En wat je niet leuk vind. Respect, vertrouwen,omzetverlies noem het maar op.
Best kringloop ever !
Heel fijne winkel. Wel vaak erg vol, hij zou wel twee keer zo groot kunnen zijn. Lief en beleefd personeel. Gelukkig niet een kringloop die zichzelf omdoopt tot 'vintage' om vervolgens de hoofdprijs te vragen. Eerlijke prijzen en vaak leuke spullen. Aanrader.
Top kringloopwinkel Super personeel Groetjes van de twee Afrikanen
Leuke nette winkel. Leuk personeel iedereen is aardig en helpen je ook leuk. Netjes georganiseerd in de winkel heel duidelijk. Gewoon gezellig om af rn toe te neuzen. Af toe echt lejke pareltjes die ze hebben luggen vpor niet te veel geld.
Een van de leukste kringloopwinkels in Den Haag. Altijd wel iets leuks te vinden voor een prima prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid