facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloop-Hilversumse-Meent

Info

Onze winkel was eerst de Verzamelshop, dat nu is omgetoverd tot een mooie Kringloop. Gevestigd in 't Gooi. Zuidermeent 2, Hilversum ( Winkelcentrum ) Gratis parkeren!

Adres: Zuidermeent 2, 1218GW Hilversum
Telefoonnummer: 0650588326
Stad: Hilversum
Route: Zuidermeent 2
Postcode: 1218GW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kringloper Hilversum De Kringloper Hilversum 5 km heel vriendelijk personeel. enige nadeel is dat er op sommige afdelingen onvoldoende ...
Kringloop Een Nieuwe Toekomst Kringloop Een Nieuwe Toekomst 6 km Een leuke niet te grote kringloopwinkel. Spulletjes staan mooi uitgestald Alles scho...
Recensies
Een verrassing in een wijkwinkelcentrum. Geen of bijna geen meubels, boeken en cd's of kleding, maar veel oude en antieke spulletjes , woondecoratie en woonaccessoires, sieraden, enz En ook de prijzen zijn mooi. Aanrader als u een cadeautje zoekt.
Leuke Kringloop winkel waar je je welkom voelt als klant , vriendelijke medewerkers. De Spullen die er verkocht worden wisselen snel , dat heeft alles te maken met de schappelijke prijzen. Het leuke ervan is dat je er wekelijks bijna dagelijks wel weer iets nieuws kunt ontdekken. Kortom : Echte aanrader !!
Gezellige kringloopwinkel zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen. Echter stuurt maps je een woonwijk in en laat je rondjes lopen. De kringloop is gevestigd aan het winkelcentrum. :
Hele leuke kringloopwinkel/antiekwinkel mooie prijzen voor mooi spul en de eigenaars echt top en altijd aardig zeker een aanrader.
Hele leuke kringloopwinkel met mooie spullen. Prijzen zijn prima en eigenaren zijn super vriendelijk. Echt een aanrader!
De oliebollen die jullie verkopen zijn echt heel goed.
Boeken zijn soms duurder dan bij bol.com.
Is dicht bestaat niet meer Closed!
Winkel was leeg een dicht.
Vertaald door Google Alles wat je kunt vinden in vintage & retro artikelen, platen, ansichtkaarthemel! Schilderijen, zilverwerk, speelgoed, puzzels, strips en uniek in zijn soort! Origineel All you can find in vintage & retro articles, records, postcard heaven! Paintings, silver ware, toys, puzzles, strips and unique in it's kind !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid