facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloop Het Tweespan

"Per 3 december 2022 is de winkel permanent gesloten. We zullen alleen nog spullen online verkopen en weggeven, daarnaast zullen we op diverse markten spullen verkopen. Inbreng van bruikbare spullen en kleding is mogelijk van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 12 uur"
Adres: Industrieweg 19, 7844NV Veenoord
Telefoonnummer: 0687853178
Stad: Veenoord
Route: Industrieweg 19
Postcode: 7844NV


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: kringloop nieuw amsterdam, kringloop de tweeling nieuw amsterdam, kringloop de tweeling veenoord, kringloop erica, tweespan nieuw amsterdam, het goed nieuw amsterdam, kringloop emmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autohandel Benjamins B.V Autohandel Benjamins B.V 348 meter Laten zich in met duistere praktijken ja dan moet je bij Google zijn.
Mazenier Brood- en Banketservice Mazenier Brood- en Banketservice 461 meter Zeer goede oliebollen gehaalt net zeer episch 9/10 would go again
Dierenspeciaalzaak Drenthen Dierenspeciaalzaak Drenthen 1 km Hij gaat op een aardige en vriendelijke manier met klanten om, met een smiley, en gee...
Recensies
De enige kringloopwinkel in de buurt waar ik naar hartelust kan struunen. Voor het inrichten van onze overkapping zeer geslaagd. Banken, salontafel, bijzettafeltje, stoelen, lampen, schilderijen enz enz. Binnen een half jaar was het gezellig ingericht. Ook voor speelgoed en hersenwerkspelletjes voor onze hond is het een ideale plek om leuke dingen te vinden. Voor ons is het ook een plek waar wij ons overtollig huisraad, speelgoed, kleding enz heen brengen om weer verkocht te kunnen worden. Bedankt Grietje en alle andere mensen die er werken om dit paradijs in goede banen te leiden.
Dit is een geweldige kringloopwinkel waar je nog echte pareltjes kunt vinden voor een hele goede prijs. Ook vind ik het prachtig dat zij in schoolvakanties hun speelgoed gratis beschikbaar maken voor alle kids, zo kunnen minder bedeelde gezinnen ook leuk speelgoed in huis halen. Jullie zijn toppers!
Prima kringloop. De prijzen zijn prima. Je kan er gewoon nog leuk rondsnuffelen en leuke dingen vinden voor een goede prijs. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. In mijn idee zoals een kringloop hoort te zijn. Ga zo door! En hou de prijzen lekker laag zodat mensen die een kleine beurs hebben ook leuke dingen kunnen kopen, of dingen die ze hard nodig hebben zoals een nieuwe koekenpan goedkope 2de hands wasmachine.
Erg rommelig, veel oude vieze spullen. Totaal geen uitstraling. Eigenlijk wilde we zo snel mogelijk weer weg.
Ook ik kom er regelmatig om even rond te zoeken, en soms vind ik wel iets leuks! Het is een kringloopwinkel voor iedereen en niet duur voor als je iets voor thuis moet hebben.
Een kringloop zoals ik ze het allerliefst ziet: alles qua kleding dezelfde lage prijs, waardoor goed zoeken beloond wordt. En aan de kassa wordt het allemaal ook nog eens voor een mooie prijs meegegeven. Jammer dat ik niet meer in de buurt woon! Vriendelijke mensen!
Beetje rommelig maar wel leuk om lekker te struinen.
Het is vriendelijke personeel. Maar het is te rommelig opgesteld, te smalle paden. Wat niet geschikt is voor invalide of mensen met rolstoel. Dat zou beter kunnen.
echte ouderwetse en een beetje rommelige kringloop waar je voor redelijke prijzen jouw spullen kunt kopen, Vriendelijk personeel
Een kringloop zoals een kringloop bedoeld is. Het geheel oogt wat rommelig, maar de ruimte is groot, er staat erg veel en het is zeer goedkoop. Er is een kleine afdeling met kleding en schoenen, waar alles 1 euro kost. waar vind je dat nog ? Ik kom er graag, het personeel is aardig en behulpzaam. Beste kringloop van de omgeving !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid