facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloop Happy Home

Kringloop Happy Home

Info

Kringloop Happy Home: waar de "gulden nog een daalder" waard is. Sfeervol, overzichtelijk, schoon en met liefde ingericht! Bezoek ons en laat je verrassen!



"Wij zijn een kleine kringloopwinkel en geven gebruikte kleine spullen een tweede leven. Met het behalen van een positief jaarresultaat willen we eveneens bijdragen aan een goed doel door een deel van de winst te schenken aan een doel dat zich richt op het welzijn van dieren in Flevoland."
Adres: Schroefstraat 26, 8223ED Lelystad
Telefoonnummer: 0633671529
Stad: Lelystad
Route: Schroefstraat 26
Postcode: 8223ED


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: kringloop lelystad, kringloop lelystad haven, klein waterlooplein lelystad, kringloophaven lelystad, de groene sluis lelystad, kringloper lelystad, kringloopwinkel het goed lelystad, kringloop waterlooplein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
adpé Vintage and More adpé Vintage and More 1 km Leuke winkel met nieuwe items en eerdergebruikte woonaccessoires. Kringloop maar dan...
Het Goed Lelystad Het Goed Lelystad 2 km Goed ingerichte kringloop winkel. In mijn aanwezigheid vond ik het aanbod spullen cq ...
Oma's Tijd Oma's Tijd 3 km Brocante en Antiek
Recensies
Ruime winkel en mooi gesorteerd. Prijzen zijn prima.
Geweldig deze kleine kringloop winkel! Mooie en leuke spullen voor een goede prijs. Zeer vriendelijke mensen. Echt een aanrader om te bezoeken!
Leuke kleine kringloop, met een mooie keus aan spullen. Soms wat duur, maar er kan onderhandeld worden. Vriendelijke dame aan de kassa. Niet overslaan als je in de buurt bent.
Belachelijke prijzen voor bordspellen en games. 40 euro voor Nintendo 64 spel terwijl je het gratis krijgt , echt schrijnend.
Fijne kleine kringloop met nette spullen. De winkel is ruim en licht ingericht. Yoshiko managed de boel heel leuk!
Mooie kringloop met unieke items, echte kringloop prijzen. Winkelen op afspraak was goed geregeld, je voelt je niet aangestaard/aangekeken wanneer je winkelt wat ik zelf erg fijn vindt. Voor mij was het 35 minuten rijden maar het was het 100 procent waard! Je kan hier pinnen!
Bij toeval ontdekt omdat ik er een pakketje van wish moest ophalen. Maar wat een leuke kringloop winkel. Nette spulletjes en goed gesorteerd. Zeker een aanrader.
Ontzettend leuke kleinere kringloop met groot assortiment aan hoogwaardige snuisterijen. Veel Aziatische spulletjes en designer glas alswel designer ceramiek. Aanrader!!
Klein maar fijn. Verrassend, anders dan anders.
Fijne kringloop heeft mooi spul.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid