facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloop Dorestad

Kringloop Dorestad

Info

Een plek waar iedereen zich welkom voelt, waar ruimte is voor ontmoeting en conversatie.
Een smeltkroes van mensen, energie, creativiteit en openheid.

Adres: Peperstraat 25, 3961 AT Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 0640107180
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Peperstraat 25
Postcode: 3961 AT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Tweede Winkel De Tweede Winkel 64 meter Geweldige 2de hands kledingwinkel. Lage prijs en hoge kwaliteit!
Recensies
Nieuwe locatie bezocht op het industrie terrein. Niks heeft een prijs. Toen ik naar prijzen vroeg van een aantal artikelen. kreeg ik heel hoge prijzen te horen van een meneer die deze ter plaatse verzon. Het geeft mij het gevoel dat de prijs afhangt van wie er naar vraagt. Toen ik vroeg waarom er geen prijzen op de artikelen zijn of tenminste een prijslijst gaf meneer aan dat het onmogelijk was alles van een prijs te voorzien. Nu telt Nederland vele kringloop winkels. Vrijwel overal is er netjes geprijsd of gelden er vaste prijzen voor productgroepen. Zonder aankoop de deur uit want dit kan je geen kringloop winkel noemen.
Locatie tegenover de Karwei bezocht vandaag. Nergens staat een prijs op en de beste man verzint ter plekke belachelijk hoge prijzen voor ouwe spullen. Niet het idee van een kringloop.
Bizar duur! Nieuwe locatie op het industriegebied tegenover de Karwei is mooi, maar WAT een geld!!! Heel zonde. Zo kan een kringloop net zo goed sluiten.
Aardig personeel, leuke spullen en niet te duur!
Slecht personeel / eigenaar vriendelijk naar de klant die komt kopen, maar houden mooie dure spullen die GRATIS gegeven zijn achter voor hun zelf of verkopen ze voor belachelijk hoge prijzen.
Het is de slechtste winkel ooit en erger dan je zou verwachten met hoge en ongepaste prijzen
Wat een prijzen!! Lazerdisck 18€ Aude telefoon 85€ Ongelofelijk Nieuw is goedkoper!!
Eerst sponsor geweest en nu een trouwe bezoeker en klant. Wat mensen al niet weggooien...heb er de mooiste boeken, vitrinekasten, schilderijen, camping spullen en veel meer vandaan. Voor no prix! Bij regelmatig bezoek blijkt ook dat de inflatie daar is doorgedrongen. Toch blijft een goed boek 2,50 en een jerrycan voor extra benzine lekker in Duitsland tanken voor 1,50 euro erg goedkoop! Zag vandaag leerlingen van een Wijkse school een kennismaking tocht maken door deze winkel van duurzaamheid. Dat is een goede zaak omdat zij dan kunnen zien dat er gewone mensen geen sloebers zonder geld rondlopen als klant en de te koop staande spullen ook mooi tentoongesteld staan. Kringloop wordt dan inzichtelijker en begrijpelijk. Nog steeds een winkel vol exotische en onbekende maar altijd intrigerende spullen.. Nog steeds bekruipt me de vraag waarom mensen zoveel wegdoen dat nog prima functioneert... Vandaag weer op strooptocht geweest in de kringloopwinkel en wederom geslaagd in het vinden van unieke spullen: de bekroonde BBC serie van 3 DVD'S Narnia én een mooie middeleeuwse landkaart van het koninkrijk Schotland op een papiersoort dat ik nog niet ken. Papyrus achtig. Enfin, een geslaagde missie! Nog even geweest. Wellicht gaan ze stoppen omdat alles moet worden overgeheveld naar kringloop winkel Zeist. Een onbegrijpelijke beslissing van de gemeente Wijk bij Duurstede Gelukkig blijft deze veelzijdige kringloopwinkel open....een wijs besluit van de gemeente Wijk bij Duurstede. Had ik overigens niet verwacht na alle commotie zelfs handtekeningen actie geweest.
Veel spullen moet wel flink doorwerken om er wat van je gading uit te halen. Hopenlijk komt er steeds meer mooi spul in 0mloop.
Lekker groot en veel spullen. Over het algemeen een goede prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid