facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloop de Waterlelie

Kringloop de Waterlelie

Info

Kringloop is opgericht om de hulporganisatie ADRA te ondersteunen.
Hameinde 13, Loenen (via ingang Groenshop)

Open:
Ma t/m do 9-18
Vrij 9-15
Zo 12-16

Geschiedenis

Kringloop de Watelelie is gestart in januari 2017 om de hulporganisatie ADRA te ondersteunen. ADRA is een hulporganisatie die armoede probeert tegen te gaan d.m.v. zelfredzaamheid, waarbij wij elk kwartaal een ander project steunen. We hebben een groot aanbod in goede gebruikte spullen.

Onze taak

Kringloop de Waterlelie is niet alleen bedoeld voor de verkoop van goede tweedehands artikelen, maar ook een plaats waar mensen een praatje kunnen maken. Kringloop de Waterlelie in Loenen wil bijdragen aan maatschappelijke bewustwording en wil door hergebruik van producten haar steentje bijdragen aan mensen in ontwikkelingslanden.

We steunen per jaar vier projecten van ADRA Nederland. Meer informatie hierover vindt u op: www.adra.nl.

Producten

Wij hebben een groot aanbod in goede gebruikte spullen. Waaronder dames- heren- en kinderkleding, (klein)meubels, campingspullen, lp's/singels, dvd's, cd's en (spel)computerspellen, huisraad en curiosa, verlichting en elektrische (huishoudelijke) apparaten, kinderspeelgoed, boeken en nog veel meer!

Kortom een bezoek aan onze winkel is beslist de moeite waard.



"Wie zijn wij?Kringloop de Watelelie is gestart in januari 2017 om de hulporganisatie ADRA te ondersteunen. Het is ontstaan vanuit een droom om hobby verkopen van goede tweedehands spullen te combineren het het helpen en dienstbaar zijn voor mijn medemens. ADRA is een hulporganisatie die armoede probeert tegen te gaan d.m.v. zelfredzaamheid, waarbij wij elk kwartaal een ander project steunen. We hebben een groot aanbod in goede gebruikte spullen. Wij hebben een ruim assortiment in een nog ruimere opstelling. U bent natuurlijk altijd van harte welkom om bij ons een kijken je komen nemen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar of via socialmedia. Wij hopen u gauw bij ons in de winkel te zien."
Adres: Hameinde 13a, 7371CS Loenen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0683912863
Stad: Loenen
Route: Hameinde 13a
Postcode: 7371CS


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: kringloop loenen loenen, kringloop apeldoorn, kringloop loenen eerbeekseweg, kringloop kanaal zuid, kringloop lieren, kringloop loenen openingstijden, kringloop eerbeek, kringloop twello
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adriaan Blom Bloemen specialist uit Loenen Adriaan Blom Bloemen specialist uit Loenen 0 meter Adriaan Blom heeft de bloemen voor onze bruiloft 29 April op Rhederoord verzorgd. Wat...
SooLovely SooLovely 311 meter ik wil gewoon kaas
Bloemenhuis Henrieke Bloemenhuis Henrieke 399 meter Prachtige bos bloemen ontvangen via Henrieke. Topkwaliteit
Denekamp Hout. Denekamp Hout. 1 km Een mooie landelijke plek. De houthandel bevind zich naast het kasteel. Het aanwezige...
Brooklyn Wines Brooklyn Wines 69 km Kundig personeel, verrassende keuses en een heel goede service. Kort om een echte aan...
Store Concepts Store Concepts 70 km Store Concepts etalagefiguren, mannequins, kledinghangers, kledingzakken, accessoire ...
Recensies
Wel leuk, wij zijn niet altijd op zoek naar iets, vaak is het voor ons tijdverdrijf....
Leuke kringloop, wel wat onoverzichtelijk bij binnenkomst kleine ingang. Prijzen zijn t.o.v. andere kringloopwinkels in de buurt wel wat hoger.
Via bol.com een speelgoed dino gekocht. Werd vandaag geleverd. De staart ontbreekt en het ding lijkt in het niks op wat er aangeboden werd! Erg slecht! Deze gaat dan ook meteen weer retour!
Bij binnenkomst al erg teleurgesteld, winkel heel rommelig, oude versleten spullen en vervolgens nog belachelijke prijzen. Kom ik bij de kassa krijg ik een heel ander prijs te horen dan op de sjaal stond. Er stond 3 euro op en bij de kassa 5,25??? Na dat ik hier wat van zei, werden ze geïrriteerd en zeggen ze dat de prijzen door mensen worden verwisseld? Het kwam over alsof er werd gezegd dat ik dit zelf zou hebben gedaan. Maar nu ik hier de reviews lees ben ik dus niet de enige die deze ervaring heeft gehad. En het gaat me niet om die 2,25 , maar meer om het principe en nu lees ik hier dus dat jullie dit vaker doen. Dit is gewoon een heel nieuw verdien model geworden, oplichting vind ik het!!!! Asociaal geld verdienen En loop je spullen eens na, want het meeste kan eigenlijk naar de container kan ipv overal op te willen verdienen.
Geweldige indeling, goeie prijzen, altijd netjes en vriendenlijk personeel. Echte aanrader!
Geweldige kringloop winkel met breed assortiment en scherpe prijzen. Zeker de moeite waard om langs te gaan al is het maar voor het goede doel.
Te koud, te duur en geen vriendelijk personeel. Prijs niet volgens prijzenbord van de kleding. Ze maken er maar wat van. Voorbeeld was een Trui die 4 euro was en bij kassa maakte ze hem 6,50 en en idem met de handdoek grote handdoeken waren 1,50 en bij de kassa maakte ze er 2,50 van. Ze verzinnen te plekken de prijs waar je zelf bij staat, het is schaamteloze misleiding.
Leuk voor een keertje, terug van hotel naar huis, ook wat dingen gekocht. Om contant te kunnen betalen en wisselgeld terug te krijgen moest ik er nog wat bij kopen. Maar de betreffende rugzak wilde ik uiteindelijk toch graag, dus dat was een leuke bijkomstigheid omdat ik m anders had laten liggen... Als je naar toilet wilt kom je in een zeer schone ruimte. Je betaalt 25 cent voor het goede doel. Wel jammer dat er een medewerkster in de winkel aan het hoesten was zonder elleboog/hand voor mond. Dat kwam niet heel hygiënisch over, vooral niet in deze tijden. Ondanks dat toch 5 sterren omdat ik het ze ook gun, omdat ze goed werk doen voor het goede doel! Tip: duidelijk aangeven hoe je de pijlen moet volgen, vooral bij binnenkomst. Ik en meerdere mensen na mij liepen direct verkeerd omdat niet duidelijk was dat je direct links de hoek om moest...
Spullen die in de winkel stonden moeten bij de kassa in eens nagekeken worden achter en kunnen niet verkocht worden want ergens op internet stond 25$ dollar en daarom mocht ik het niet meer kopen.. Ging overigens over een floppy disk cleaner van amper waarde. *er was geen prijs, gene achter de kassa dacht dat het gewicht in goud waard was ging achter checken op de computer komt paar min later terug met de medeling ik kan het niet verkopen want "ik kon zo snel zien op internet 25dollar dus daarom kan ik het je niet verkopen".... Einde verhaal, dat is gewoon bespottelijk voor iets wat geen gigantische waarde heeft. En niemand gaat een prijs afhalen van een diskette cleaner half doosje omdat ik wss de enige op deze hele planeet ben die gek genoeg is om zo iets te kopen.
Duur!! De prijzen zijn niet kringloopwaardig. En ruim toch eens ouwe troep op! Agenda's van 2020.... dat slaat toch nergens op. Er is best iets van te maken, maar durf dan eens op te ruimen!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kringloop de Waterlelie met het openbaar vervoer


Loenen, Bergakkerweg 250 meter
43
Loenen, Bergakkerweg 250 meter
43
Loenen, Bergakkerweg 250 meter
109
Loenen, Bergakkerweg 250 meter
109

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid