facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloop " De Kans"

Kringloop

Info

Rolstoel toegankelijke, ruim opgezette winkel met veel leuke, mooie, oude, antieke en nieuwe artikelen.
Een nette en gezellige winkel om rond te snuffelen.

Geschiedenis

Na een periode in het UWV, nadat ik te horen had gekregen dat ik als oudere werknemer niet meer bij het Avonturenpark Hellendoorn terug mocht keren, kwamen de muren op mij af en wilde niet langer mijn hand ophouden om geld te krijgen.
Het opstarten van de winkel kwam spontaan en binnen twee maanden was alles gerealiseerd.
Ik hoop dan ook dat het idee een "kans" van slagen krijgt en vele mensen mij helpen aan goedkope artikelen of deze kopen.

Adres: Grotestraat 200, 7443 BS Nijverdal
Telefoonnummer: 0630531490
Stad: Nijverdal
Route: Grotestraat 200
Postcode: 7443 BS



op zoek naar gerelateerd: Kringloop Reutum, Grote kringloopwinkel in de buurt, Beste kringloop Overijssel, Kringloop zondag open Overijssel, Kringloop Heeten, Kringloop Sibculo, Allekringloopwinkels nl, Leuke kringloopwinkels Twente
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kringloopwinkel Nijverdal Kringloopwinkel Nijverdal 3 km Door het grote aanbod van tweedehands spullen zijn wij niet in staat om telefoon te b...
Recensies
Leuke kringloopwinkel in het centrum van Nijverdal. Tegenwoordig ook veel antiek en brocante spulletjes. Je hebt een tijde je nodig om alles te bekijken,veel dingen die herinneringen naar boven halen uit de jeugd.
Niet echt een kringloopwinkel, prijzen vrij hoog, lijkt meer een gewone winkel. Wel leuk assortiment voor de grootte van de winkel.
Zeer nette winkel vriendelijk personeel wil je graag helpen om goed te slagen.Prijs en kwaliteit stemmen prima op elkaar af.
Duur!!! Bloempotten 2,50 3,50 Ken je net zo goed voor nieuwe naar action
Mooie nette winkel met zeer vriendelijk en geduldig personeel kom er zeker nog eens terug
Zeker veel leuke spullen hier gevonden
Is een leuke winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid