facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloop De Cirkel Stichting

Adres: Houtschelf 21 A, 3371 KB Neder-Hardinxveld, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31184618826
Stad: Neder-Hardinxveld
Route: Houtschelf 21 A
Postcode: 3371 KB



op zoek naar gerelateerd: Kringloop Sliedrecht, Openingstijden Kringloop Sliedrecht, Kringloop De Cirkel Deventer, Kringloop Gorinchem, Kringloop De Cirkel Geldermalsen, Kringloop Sliedrecht Rivierdijk, Kringloop de Sirkel Maarssen, Kringloopwinkel De Cirkel openingstijden
Recensies
Geweldige kringloop met nog ouderwets en helaas tegenwoordig zeldzame lage prijzen. Wel een verkeerd logo dat de winkel geschikt zou zijn voor rolstoel, de paden zijn hier en daar te smal en als je naar boven wilt dan hoor je dat de lift alleen toegestaan is voor goederen wegens veiligheids eisen.
Heel erg fijne winkel, met een ruim aanbod aan om der andere servies, kleding en babyspullen. Alles netjes en overzichtelijk uitgestald. Heel vriendelijk personeel!
Deze kringloop is altijd gezellig én klantvriendelijk. En men vindt altijd wel iets dat leuk is of kan gebruiken.
Leuke kringloop, aardige medewerkers. Alles goed geprijsd, dus geen verrassingen.
Leuke kringloopwinkel. Wel.wat krap opgezet.. Niet echt brede paden en de trap naar boven is steil. Wel heel erg vriendelijk personeel
Leuke kringloop met altijd verrassende koopjes. Gezellige sfeer en vriendelijke bediening. Parkeren soms problematisch ivm weinig eigen plekken en andere bedrijven die niet toestaan dat je parkeert voor hun zaak.
Kortgeleden bezocht: heel veel keuze voor lage prijzen. Hier kunnen andere kringloopwinkels een voorbeeld aan nemen. Paar leuke boeken op de kop getikt. Vriendelijk personeel. Aanrader.
Leuke kringloop die draait op de schouders van vriendelijke vrijwilligers. Er worden leuke prijzen gehanteerd en natuurlijk gaat de opbrengst naar het goede doel. Over het algemeen uitstekend dus, wat niet wil zeggen dat er geen verbeterpunten zijn. Wat mij betreft zou er meer verschillende elektronica mogen staan maar misschien ligt dat aan het aanbod? en het zou ook niet erg zijn als het gehele assortiment aan video/dvd altijd in de winkel beschikbaar zou zijn, nu wordt dat elke woensdag gewisseld. Ook verbaast het mij dat er zo weinig studie/technische boeken worden aangeboden in verhouding tot de kasten vol romannetjes. Nadelen van de winkel zelf zijn het kleine aantal parkeerplaatsen en de zeer beperkte openingstijden.
Leuke winkel en in deze tijd uniek om hun aantrekkelijke prijzen.
Een groep bevlogen vrijwilligers die gebruikte spullen en soms nog nieuwe spullen een 2e kans geven. Voor verdere info kijk op hun website of social media.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid