facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloop De Beurs

Kringloop De Beurs

Info

In de gemeenten Oldenzaal, Tubbergen, Losser en Dinkelland zamelt Kringloopbedrijf De Beurs bij particulieren gebruikte goederen in.

Geschiedenis

In de gemeenten Oldenzaal, Tubbergen, Losser en Dinkelland zamelt Kringloopbedrijf De Beurs bij particulieren gebruikte goederen in.

Goederen die binnenkomen worden gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. Wij verkopen tweedehands goederen in onze winkels in Oldenzaal, Tubbergen, Losser en Denekamp.

Wilt u een afspraak maken voor het (gratis) op laten halen van uw tweedehands goederen? Dan kunt u bellen met ons meldpunt ophalen goederen, van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur. Telefoonnummer: 0541 – 51 09 34.

Adres: Lübeckstraat 32, 7575 EE Oldenzaal
Telefoonnummer: 0541-53 03 72
Stad: Oldenzaal
Route: Lübeckstraat 32
Postcode: 7575 EE


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kringloop Oldenzaal ophalen, Kringloopfestival, Kringloop Oldenzaal openingstijden, Kringloop De Beurs vacatures, De Beurs Enschede, Tweedehands Oldenzaal, Kringloop Ootmarsum, Kringloop Almelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stan Stan 2 km Lampen gemaakt van stoere vintage Tonka's. Tonka's van 40 tot 60 jaar oud, verbouwd t...
Marktplein Oldenzaal Marktplein Oldenzaal 2 km Mooie winkel Van alles wat mooie oude reclame borden Beelden schilderijen echt teveel...
Recensies
Mooi gebouw en alles is netjes en ordelijk uitgestalt. En ook tweedehands is tegenwoordig aardig aan de prijs zo ook hier.
Product lag netjes onder de kassa zoals afgesproken... Nette winkel, vriendelijk personeel.
Plezierige, opgeruimde, redelijk geprijsde kringloopwinkel, waar ik diverse aardige dingen kocht. Toch ben ik niet tevreden, want bij thuiskomst gisteren bleek dat van de staande lamp die ik kocht het snoer direct naast de voetschakelaar lelijk beschadigd was. Door afdekking met isolatieband en door de wijze waarop het snoer met een tie rib rond de lamp was vastgezet, was dit niet zichbaar. Het op deze wijze onzichtbaar maken van een gevaarlijk mankement vind ik kwalijk. Inkorten en opnieuw vastzetten in de voetschakelaar ging ook niet, omdat twee schroeven bizar vastzitten en niet los te krijgen zijn. Dat wordt dus een nieuwe serieschakelaar met voetbediening, die meer kost dan de hele lamp.
Pakeren is een probleem! Heb het idee dat personeel van omleggende bedrijven en/of eigen personeel de plekken bezet houden!
Hele mooie grote kringloopwinkel. Netjes en overzichtelijk. Helaas zijn de prijzen in de loop van de tijd erg omhoog gegaan. Met name van de kleding.
Nette toko met redelijke kringloopprijzen en ruime plaats met ruime keuze...
Wat een leuke kringloop. Een ruime keuze aan goederen en kleding. Dit alles tegen betaalbare prijzen. Komen zeker nog een terug.
Veel kleding en spul niet zo veel electronica helaas ik heb hier een subwoofer gekocht die het helaas niet doet
Op de site staat geopend maar bij aankomst blijkt hij toch gesloten te zijn. Zonde van de gereden km's
Behoorlijk prijzig voor een kringloop gaat hard het Goed in Enschede, kun je gewoon geen kringloop meer noemen. Want de prijzen zijn best pittig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid