facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloop - Brocanterie De Distel

Kringloop - Brocanterie  De Distel

Info

verkoop en inkoop van grootmoeders tijd spulletjes.
Verkoop van antiek, brocant en curiosa.verzamelingen. schilderijen,boeken,meubels enz..

Geschiedenis

op deze pagina geven we een kleine indruk van onze winkel. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 500m2 . Onze voorkeursmaak gaat uit naar ons erfgoed daaronder verstaan wij curiosa en antiek. onze klanten herkennen veel van vroeger hierdoor wat dan herinneringen oproept van uit hun jeugd , ouders grootouders enz... waat we ook veel meemaken dat niet alleen ouderen maar nu ook de jongeren overstappen naar een eigen smaak inrichting van hun huis door dingen te gaan opknappen naar eigen smaak.
bij ons is voor ieder wat te vinden als verzamelaar of startende verzamelaar.kom gerust eens langs er staat altijd koffie klaar.

Adres:
Telefoonnummer: 06 14120335
Stad: Warnsveld


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 10:30 - 17:00
Woensdag: 10:30 - 17:00
Donderdag: 10:30 - 17:00
Vrijdag: 10:30 - 17:00
Zaterdag: 10:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kringloop Vorden, Kringloop Zutphen
Recensies
Heerlijke kringloop zoals een kringloop hoort te zijn. Snuffelen naar schatten. Volle winkel, nette prijzen. Aanrader om naar toe te gaan Ik was op zoek naar leren koffers, gewoon goed geslaagd! Bedankt voor jullie gastvrije ontvangst! Via WhatsApp zijn ze ook goed en vriendelijk bereikbaar
Een echte kringloopwinkel. Zeer vol, maar mooi en zeer afwisselend aanbod. En een fantastische kleding en schoenenactie. Iedere laatste zaterdag van de maand alles 1 euro en kinderkleding 0,50 cent. Goed geslaagd en heel vriendelijk gastvrij personeel!
Bijzonder vriendelijke mensen die deze winkel runnen. Kreeg voor bijna niks paar nieuwe warme jassen mee voor de Oekraïne-actie in Zutphen. Vind het al jaren de leukste kringloop van Zutphen/Warnsveld.
Kruip door sluip door...maar daarom juist leuk. Ook leuke prijzen en aardige dame.
Super gezellige winkel met heel aardige mensen en leuke spullen voor redelijke prijzen.
superleuk hier te winkelen. ongelofelijk veel keuze in leuke en bruikbare spullen. fijne prijzen, fijne mensen die altijd bereid zijn je te helpen. kom er veel en telkens zijn er nieuwe spullen. heerlijk !
Hier kun je nog iets vinden voor weinig. Leuke licht geordende chaos. Vriendelijke personeel met goed gevoel voor humor.
Leuke, gezellige winkel met aardig personeel. Al blijf je er uren zoeken en kijken dat vinden ze geen enkel probleem. Lekker "Zen" rondneuzen, heerlijk, en ze hebben er werkelijk van alles! Kortom blijf zoals je bent!
Interessante kringloop. Heel veel voor iedereen wel wat te vinden. Is de moeite waard om er eens naar binnen te gaan
Het loont om hier met regelmaat eens rond te kijken! Hoewel het overvol is, veranderd de inventaris met regelmaat. Bij maandelijks bezoek; vind ik altijd iets nieuws. Leuke mensen ook!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid