facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloop alkemade crea doe

Kringloop alkemade crea doe

Info

Crea doe is voor alle leeftijden en alles kan en bijna alles is mogelijk in overleg. Ook kunt u bij ons te recht voor taarten op bestelling.

Geschiedenis

Heeft u zin in een Creatieve ochtend of middag met vrienden,collega`s,kennissen,
of is uw kind jarig en zoekt u iets leuks voor een kinderpartijtje
en u heeft geen zin in rommel in huis? Dan is dit misschien de oplossing.
Dit is zowel als voor jong als oud.
De prijzen zijn incl drinken en wat lekkers.
Ons Restaurant
is te gebruiken voor feesten,partijen,vergaderingen, kinderpartijtjes en workshops etc.
Hier voor vragen wij geen huur maar een donatie.
Feestje vieren is ook mogelijk met catering.
prijzen in overleg.
zie adres.
losse info
Dit is een nog maar een deel van de mogelijkheden.
Heeft u zelf ideeen of wilt u wat anders of heeft uw vragen over iets, bel of mail ons gerust bijna alles is mogelijk in overleg.
Zijn er kinderen of mensen met een allergie meld dan even wat hij/zij wel mag zodat we daar rekening mee kunnen houden.
Of geef of neem even wat mee wat hij/zij wel mag.
De Kringloop Alkemade crea doe is een onderdeel van Kringloop Alkemade en Voedselbank Alkemade alles draait om en is ten bate van de Voedselbank Alkemade.
Heeft u interesen en wilt u een datum boeken kijk dat even in de evenementen lijst daar staat wat er nog vrij is en wat er al vol geboekt is.
Of stuur even een mail.



"Openingstijden van dinsdag TM zaterdag van 10 tot 15.30Spullen brengen schoon heel netjes compleet.Wij werken met vrijwilligers iedereen zo ze ding laat in hun waarden doen hun het ook . dankjewelSoms zijn we zonder aankondiging dicht zeker met heel warm weer.Dan gaan de vrijwilligers ander dingen doen"
Adres: kabelweg 51, 2371dx Roelofarendsveen
Stad: Roelofarendsveen
Route: kabelweg 51
Postcode: 2371dx



op zoek naar gerelateerd: Webshop Kringloop Alkemade, Kringloop alkemade Facebook, Kringloop Nieuw-Vennep, Kringloop webshop, Kringloop Leiden, Kringloop Leiderdorp, Kringloop prijzen, Kringloop route
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kringloopalkemade Kringloopalkemade 0 meter Er staan nergens prijzen op! Aan de balie moet je geluk hebben met de "kassamede...
De Inboedel Groothandel De Inboedel Groothandel 1 km Marcel en zijn team werden ons aanbevolen! niets te veel gezegd, alles tot in de punt...
Recensies
Artikelen slecht of niet geprijst. Of zelfs aan de kassa wordt oude prijskaartje omgeruild voor hoger prijskaartje. Heb je maar te 'slikken' als klant. Maar ergste: pas op aan de kassa! Er wordt of dubbel aangeslagen of verkeerde prijzen ingevoerd. En dan doen alsof je neus bloed 'kassa geeft dit aan', als je er wat van zegt. Erg lakonieke arrogante houding van de eigenaar/personeel als van beide wat gezegt wordt. Je voelt je als klant bijna schuldig terwijl het aan hun onvermogen ligt.
Kwam hier altijd graag en vaak genoeg. Vandaag werkte de pin niet wat een probleem schijnt te zijn die al langer is. Kind in tranen want het moest terug gelegd worden. En ja ik was geïrriteerd en zei zorg dat je zaken op orde zijn. Waarop mevrouw door de winkel begon te krijssen dat mijn pasjes maar op orde moeten zijn. Gestoorde! Hier werken een stel asociale mensen. Als je niet meer kan functioneren in de maatschappij is dit je enige optie nog om enigszins aan het werk te zijn.
Mega grote kringloop. Makkelijk parkeren.
Wat een onaardige man, wat een nare sfeer en lastig te vinden deze winkel... Ik ben normaliter enorm positief maar kan nu werkelijk niets bedenken om een extra ster te geven. Nog geen blik waardig krijg je, zelfs niet bij het afrekenen. Geen gedag, niets Zelfs bij het binnen komen liep de man mij voorbij zodat ik moest wachten.... Voor mij geen volgend bezoek
Wij hebben hier een heerlijk uur kunnen struinen. Mooie schatten, gezellige verkoopster, die zelfs stiekem wat leuke items van achter haalde voor onze kleine dames. Dit is er 1 om vaker te bezoeken. Volg ons op insta Kringloop_sisters en zie onze parels van vandaag!
Nette overzichtelijke winkel met gevarieerd aanbod en heel redelijk e prijzen! Vriendelijk personeel. Een aanrader !
Vreselijk!!!! Wat een nare mensen, nog geen blik krijg je als klant bij binnenkomst en zelfs met afrekenen is er geen oog contact....dus als je de winkel verlaat, drie x raden Ook erg lastig te vinden en rommelig, bah!!
Geen leuke kringloop, oude troep. Sommige producten zijn duurder geprijst dan dat ze nieuw kosten?! Ook is het onwijs stoffig en benauwd binnen. Ik zou zeggen sla deze kringloop over en ga naar een andere.
Leuke kringloop, dit is er echt eentje van 'zoekt en gij zult vinden'. Er zijn echt veel spullen, goed gesorteerd op categorie en ruim opgesteld. Voor in de winkel de meubels en sfeerartikelen voor woninginrichting. Verder in de winkel veel kledingrekken vol kleding, enorm veel servies en keukengerei en achter in de winkel veel boeken overzichtelijk in boekenkasten. Nu begin oktober extra stellingen met veel kerstspullen. Ook kinderspullen en speelgoed aanwezig. De meeste artikelen zijn duidelijk en vaak rond geprijsd op hele of halve euro's. Aardig en vriendelijk personeel! Ik kom nog wel eens weer
Leuke kringloop, het is netjes met veel keus aan spullen. Prijzen zijn ok
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid