facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloop Afrika

Kringloop Afrika

Info

Kringloop Afrika

Adres: Lauwersweg 4, 9231GR Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512-360891
Stad: Surhuisterveen
Route: Lauwersweg 4
Postcode: 9231GR



op zoek naar gerelateerd: Jafo Kringloop Surhuisterveen, Nieuwe Kringloopwinkel Surhuisterveen, Kringloop Harkema, Kringloop Opende, Kringloop Drachten openingstijden, Kringloop Grootegast, Kringloop Afrika Beverwijk, Kringloop Buitenpost
Recensies
De artikelen die deze kringloopwinkel wil verkopen zijn nagenoeg niet geprijsd. De medewerker bepaalt de prijs, in veel gevallen de hoofdprijs of nog meer, afhankelijk van welke medewerker je treft.
Tja een kringloop. Meestal oude zooi die wij weggooien bij het stort. Vond nog wel een originele wielmoer sleutel 17 van VW voor 1,00€, waar VW 35,00€ voor vraagt. Dus zonder meer geslaagd.
Vriendelijke medewerkers, niet duur en leuke producten! Komen zeker nog eens terug.
Was altijd goed en eerlijk geprijsd, nu willen ze voor een rolgordijntje wat in verpakking zit, wat niet geprijsd is, 15 euro, na overleg met een collega die er " verstand " van had was 10 euro wel een eerlijke prijs...nou koop hem.wel bij jysk waar hij vandaan kwam, nieuw en met garantie voor 10 euro. Vind ze niet meer zou eerlijk met prijzen.
Afgelopen week hebben we een kinderpuzzel gekocht bij deze kringloop. Omdat ze de puzzel netjes met plakband hadden dichtgeplakt gingen wij ervan uit dat dit helemaal goed was. Eenmaal thuis gekomen zagen wij dat er aantal stukjes waren die helemaal kapot waren… ze hadden dit wel even op de doos mogen vermelden. Kom hier in iedergeval nooit meer..
Wat een grote kringloopwinkel, alles netjes gesorteerd. Wel was het wat koud binnen maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb er heerlijk kunnen snuffelen, zo hoort een kringloopwinkel te zijn. Het is dat ik niet in de buurt woon, maar hier wil ik nog wel eens terugkomen!
Vond de meubels veel te duur, vinyl hoek is bomvol maar weinig leuke LPS te vinden! Veel van t zelfde en geestelijke liederen ed. Winkel kwam een beetje rommelig op mij over.
Altijd erg tevreden. Goed assortiment en prijzen en altijd leuke medewerkers tot vandaag. Vandaag werden we niet eerlijk behandeld, waar we normaal €5,00 betaalde voor veel spullen waaronder foto lijstjes. Moesten we vandaag €20,00 betalen voor oud spul. Uiteindelijk voor €15 euro gekregen. Waar we uiteindelijk geen goed gevoel over hadden en direct besloten het terug te brengen werden we zeer onvriendelijk en on professioneel behandeld door deze meneer die zelfs toe gaf dat wij te veel geld hadden betaald, helaas was hij niet voor rede vatbaar om zijn prijs bij te stellen naar een normaal bedrag. Uiteindelijk met veel pijn en moeite het geld terug gekregen... Normaal altijd goed en vriendelijk personeel. Maar ons zien ze helaas niet meer terug.
Wat raar dat mijn vorige recensie is verwijderd terwijl hij op waarheid is gebaseerd.. Slechte ervaring hier. Man achter de balie wilde 15 euro voor kapotte spullen. “Ik kan het altijd proberen” zei hij er zelf over. Toen ik er op terug kwam wilde hij mijn geld niet terug geven. Erg jammer! Ik ben er vaker geweest en toen was ik wel vaak goed geholpen, dus al met al 2 sterren.
Wel een leuke kringloop was hier vandaag. Ik had kleding en toen ging ik in de rest van de hallen kijken. En toen sprak een medewerkster sprak mij aan dat je niet met de kleding door de rest van de hallen mocht lopen. dat wist ik niet maar ik wist wel waar ik de kleding moest afrekenen dat was mij niet echt duidelijk.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kringloop Afrika met het openbaar vervoer


Surhuisterveen, Mr. Klokmanstraat 130 meter
13
513
Surhuisterveen, Mr. Klokmanstraat 140 meter
13
513
Surhuisterveen, Mr. Klokmanstraat 150 meter
133
139
39
Surhuisterveen, Van Duinenstraat 240 meter
13
513
Surhuisterveen, Van Duinenstraat 270 meter
133
139
39

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid