facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Krieke Computers

Krieke Computers

Info

Sinds 7 april 2000 uw vertrouwde computer- en telecomspecialist van Schouwen-Duiveland.

Geschiedenis

Krieke Computers is dé vertrouwde computer- en telecomspecialist op Schouwen-Duiveland.

Al meer dan 16 jaar mogen wij het vertrouwen ontvangen van consumenten, bedrijven.
Uiteraard zijn we hier erg trots op en blijven wij streven naar topkwaliteit en service voor nu en in de toekomst. Via onze Facebookpagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf en onze aanbiedingen.

Met twee auto's kan onze buitendienst desgewenst snel bij u op locatie/thuis ter dienst zijn. Met lage tarieven door gecertificeerde medewerkers een snelle, juiste en professionele oplossing. We zien u graag terug in onze winkel!

Loopt u tegen problemen aan op het gebied van ICT of telecom? Neem telefonisch contact met ons op of bezoek onze winkel in het centrum van Zierikzee.

Openingstijden:
Maandag 10.00 - 17.30 uur
Dinsdag 9.00 - 17.30 uur
Woensdag 9.00 - 17.30 uur
Donderdag 9.00 - 21.00 uur
Vrijdag 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur

Adres: Mol 11, 4301 JC Zierikzee
Telefoonnummer: 0111-410061
Stad: Zierikzee
Route: Mol 11
Postcode: 4301 JC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Computer reparatie Zierikzee, De Krieke, Dali Computers, Vodafone winkel Zierikzee, BCC Zierikzee, Telecom Zierikzee, TV reparatie Zierikzee, Telefoon reparatie Zierikzee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Homemade Design Homemade Design 2 km Bedankt voor het stralende logo en de mooie bedrukte t-shirts. We zijn er erg blij me...
Recensies
Een prima bedrijf sinds de huidige eigenaar de scepter voert. Je wordt goed geholpen en de reparatieafdeling doet wonderen. Volgens een bedrijf dat ik elders besprak was er niks meer te doen aan mijn iphone nadat die water had gemaakt, maar hier werd hij gerepareerd waar ik bij stond !
Super leuke en leerzame stageperiode hier gehad! Kom ook altijd in de winkel om een simonly abonnement af te sluiten. Prachtige winkel ook en super vriendelijke en gezellige medewerkers.
Prima lokale computer
Ik heb ze ervaren als onbetrouwbaar. Ordinair. Ben beschuldigd van fouten. Gelukkig hebben zij tegen Tineke gezegd dat ik toch gelijk had! Maar ja, ik heb noch excuses noch mijn geld gekregen. Van anderen zelfde type ervaring gehoord. Gaan er niet meer naar toe.
Zéér goede voorlichting ÉN service!!
Altijd goed daar
Prima service en goede uitleg na aankoop nieuwe telefoon.
Je loopt gewoon naar binnen en wordt altijd netjes geholpen!
Leuke zaak vriendelijke eigenaar en medewerkers en veel product kennis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid