facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kresco

Kresco

Info

Kresco

Geschiedenis

Kresco is de logische keuze in IT. Door ons te volgen blijf je op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van IT en Kresco.



"Wij zijn hallo, de voor alle ondernemers en MKB bedrijven in Nederland. Wij zorgen dat je altijd en overal kunt werken en altijd bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom.hallo, heeft vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Leeuwarden, Nieuwegein, Nieuwkuijk , Tilburg, Utrecht en Zeewolde. We hebben een filiaal in Alicante, Spanje en in de Caraïben zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire."
Adres: Looier 16, 5253RA Nieuwkuijk
Telefoonnummer: 073-8506822
Stad: Nieuwkuijk
Route: Looier 16
Postcode: 5253RA



op zoek naar gerelateerd: Kresco hallo, Kresco helpdesk, Kresco vacatures, Kresco linkedin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Databalance Services B.V. Databalance Services B.V. 248 meter Nette locatie om examens te doen met zeer vriendelijk personeel en prima parkeergeleg...
Esther de Haas Modeagenturen Esther de Haas Modeagenturen 390 meter Labels Gustav Levete Room Kaos Denim
Hultec BV Hultec BV 638 meter Vakkundig personeel
Recensies
als klant mijn pc gebracht. die deed niets meer . na onderzoek was de conclusie; moederbord kapot en die reparatie doen wij niet.. ik heb de laptop op mijn werk bij de ICT gebracht, en die wist na 15 min; moederbord moet gereset. alsnog een rekening gekregen van kresco voor, dus een niet adequaat onderzoek!
Goede producten,prima service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid