facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kremer

Kremer

Info

Kremer is een technische, innovatieve groep met alle disciplines in de Elektrotechniek, Industriële Automatisering en ICT & Telecom onder één dak.

Geschiedenis

Kremer is een technische, innovatieve groep met alle disciplines in de Elektrotechniek, Industriële Automatisering en ICT & Telecom onder één dak. Als u een betrouwbare en kostenefficiënte partner zoekt, die met Passie voor Techniek ontwerpt, realiseert en beheert, bent u bij Kremer aan het juiste adres. Wij investeren maximaal in nieuwe, Duurzame Technieken en zorgen middels Technisch Beheer en Onderhoud dat de door ons geplaatste oplossingen de grootst mogelijke bedrijfszekerheid genieten.



"Kremer is een technisch, innovatief familiebedrijf met 180 vaste medewerkers en alle disciplines in Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Technisch Beheer, Duurzame Energie en ICT & Telecom onder één dak. Onze missie is om het leven en werken makkelijker te maken door middel van onze technische oplossingen, al bijna 60 jaar.Dit doen wij door te werken met passie; al onze disciplines zijn volwaardige afdelingen met veel kennis en ervaring. Wij hebben het voordeel in bijna alle mogelijk denkbare technieken expertise te hebben. Door samen te werken kunnen wij een totaaloplossing bieden en u als klant compleet ontlasten. Zo kunt u uw kostbare tijd besten aan uw organisatie en zorgen wij voor de rest."
Adres: Ulenpasweg 2b, 7041 GB 's-Heerenberg
Telefoonnummer: +31 (0)314 662445
Stad: 's-Heerenberg
Route: Ulenpasweg 2b
Postcode: 7041 GB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kremer airco, Kremer Emmen, Geno Mijnen Kremer, Kremer Beveiliging, Kremer hogedrukreiniger, Kremer techniekdag, Kremer schrobmachine, Kremer vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ST4RT ST4RT 350 meter Economically Participating and Social Responsible Concept Development
Recensies
Leuk bedrijf.
Wat spulletjes gekocht, top geholpen
Je schrijft op je website dat je hebt mensen 24/7 voor hulp ... maar dat is niet waar
Professionele kwaliteit leverancier
Mooi net bedrijf
E installateur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid