facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kreeft Opleidingen

Kreeft Opleidingen

Info

Kreeft Opleidingen is een landelijk werkend multifunctioneel opleidingscentrum op het gebied van verkeer, transport, logistiek, arbo en veiligheid. Er worden diverse opleidingstrajecten aangeboden, zoals dag-, avond- en zaterdagopleidingen.



Geschiedenis

Kreeft Opleidingen is een landelijk werkend multifunctioneel opleidingscentrum op het gebied van Verkeer, Transport, Logistiek, Arbo en Veiligheid. Het hoofdkantoor staat in Hoogeveen. Er worden diverse opleidingstrajecten aangeboden, zoals dag-, avond- en zaterdagopleidingen. Hierdoor kan er altijd op korte termijn gestart worden. Naast reguliere opleidingen biedt Kreeft Opleidingen maatwerk trainingen.

Kreeft Opleidingen is ISO 9001 gecertificeerd en door het ministerie van Verkeer en Waterstaat geautoriseerd om alle opleidingen m.b.t. het vervoer van gevaarlijke stoffen te verzorgen. Ook is Kreeft Opleidingen erkend opleider voor diverse scholings- en subsidiefondsen.

Kreeft Opleidingen beschikt over een modern opleidings- en examencentrum op het Logistiek Centrum Hoogeveen, perfect bereikbaar via de A28 en het openbaar vervoer. Op een terrein van 10.000 m² heeft men de beschikking over een oefenterrein, een bedrijfshal t.b.v. logistieke opleidingen en in het hoofdgebouw zijn diverse leslokalen, kantoorruimtes en een kantine ondergebracht.

Naast de opleidingen die Kreeft Opleidingen verzorgt op haar locatie in Hoogeveen, verzorgt zij tevens opleidingen incompany of op een door uw bedrijf gewenste locatie.

Kreeft Opleidingen heeft ruime ervaring met groepen cursisten welke door heel Nederland opgeleid worden. Wij kunnen daarbij de volledige organisatie van de opleidingen op ons nemen, zodat u slechts één aanspreekpunt heeft.

Adres: De Stroom 1, 7901 TG Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528 - 26 55 77
ln.negnidielpotfeerk@ofni
Stad: Hoogeveen
Route: De Stroom 1
Postcode: 7901 TG


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00
Zaterdag: 07:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: kreeft opleidingen code 95, kreeft vrachtwagen, kreeft opleidingen vacatures, rijschool hoogeveen, kreeft opleidingen drachten, lucas kreeft, kreeft opleidingen contact, lucas kreeft hoogeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Samen met Johan uit Drachten, 3 uur lang rij optimalisatie gedaan, met de bus. Veel geleerd. Tips en tricks. Was top.
Eind december een mail gestuurd over een motor training nooit reactie op gekregen. Persoonlijk bij hun langs geweest voor een offerte E rijopleiding bpor mikn werkgever ook daarvan geen reactie ontvangen.
Geslaagd voor aanhanger.echt goeie Instructeur gehad.heeft me goed geholpen met lessen en uitleg van de auto en aanhanger.erg rustige man die me lessen gaf
Goede kennis van docenten en instructeurs aanwezig! In ontspannen de sfeer code 95 gevolgd !!
Een prettige pretles op een Volvo trekker torpedo. Even een vrachtauto ervaring opdoen.
Geweldige opleiding centrum, en makkelijk te bereiken. Wil je, rijlessen, theorie & techniek lessen voor de vrachtwagen of bus volgen, dan moet je hier zijn. Goede begeleiding, en ze staan altijd klaar om je te helpen. Ondanks dat ik hier 90km voor heen moest rijden, was dit het zeker meer dan waard.
Slechte rij instructeur speelde onder 1 hoettje met cbr in hun ogen was alles verkeerd en hadden het zelfde verhaal toen ik moest afrijden dus voor mij was de 1 ster ook niet nodig
Geweldige pretles gehad van Roy de instructeur. Top hele ervaring.
vandaag geslaagd voor rijbewijs CE goede rijschool goede insructeurs lessen worden goed uitgelegd raad iedereen kreeft aan om te lessen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid