facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kreatief Pakhuis

Kreatief Pakhuis

Info

De grootste verrassing aan de Zaan: het Kreatief Pakhuis aan de Zaan in Zaandijk. Vergaderlocatie, evenementenlocatie en leuke ateliers!

Geschiedenis

De grootste verrassing aan de Zaan: het Kreatief Pakhuis aan de Zaan in Zaandijk. Vergaderlocatie, evenementenlocatie en leuke ateliers!

Adres: Lagedijk 146B, 1544BL Zaandijk
Telefoonnummer: 0624576656
Stad: Zaandijk
Route: Lagedijk 146B
Postcode: 1544BL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Urn Atelier Vergouw kreatief Pakhuis Lagedijk Zaandijk, Zaalverhuur Koog aan de Zaan, Drank en Spijs Pakhuis, Creatief Zaandam, Zaalverhuur Zaandam, FEESTJE geven Zaandam, Vergaderen Zaanse Schans, Tolhuys aan de Zaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monique Anrochte • Sprekend beeld Monique Anrochte • Sprekend beeld 341 meter Traveling fine art photographer Instagram influencer +16k followers
Recensies
Gezellig ook goed bereikbaar voor mindervalide als je gebruik kunt maken van een traplift.
Hier een dag werkzaam geweest. Helaas erg gehorig. Wel een bijzondere plek om te zijn. Het pand ligt aan de Zaan.
We gaven een huwelijksborrel en zijn zeer tevreden. Een hartelijk ontvangst, super fijne en gemoedelijke communicatie, een kleurrijke omgeving waar wij en onze gasten erg van hebben genoten tijdens de borrel. Het was een geslaagde middag waardoor we onze bruiloft van vorig jaar nu toch nog op een geweldige wijze hebben kunnen afronden. Top, dank je wel Arnoud en Arno!
Heerlijk gegeten en fantastische bijeenkomst van wind in de zeilen
We zijn even wezen kijken om een verjaardag te vieren. Officieel waren ze dicht maar wij konden wel even binnen kijken. Ziet er erg goed uit, we hebben er nu al zin in.
Fijne plek om te brainstormen op mooie locatie en goede lunch
Erg leuke locatie en heerlijk eten, aardige mensen.
Leuke tent wat ongedwongen kunstzinnig is opgezet en daarmee “echt” voelt. Met schitterend uitzicht vanaf de bovenste verdieping die ook als vergaderruimte fungeert!
Leuke vergaderlocatie. Faciliteiten zijn prima in orde.
Uitzicht op de Zaanse Schans aan de overzijde van de Zaan. Mooie locatie, ruim 10 minuten van t station.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid