facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Krav Maga Enschede

Krav Maga Enschede
""Weerbaarheid voor jong en oud, man of vrouw. Iedereen is welkom bij Protect & Defend. We werken in groepsformatie waardoor je echt betrokken wordt met de andere leden. Krav Maga is dé manier om jezelf weerbaarder te maken en steviger in je schoenen te staan. Het is anders dan een doorsnee vechtsport of zelfverdedigingssport. Ervaar het zelf, een proefles is gratis!""
Adres: Het Riet 10, 7544 Enschede
Telefoonnummer: 31651663021
Stad: Enschede
Route: Het Riet 10
Postcode: 7544



op zoek naar gerelateerd: Krav Maga Almelo, Krav Maga Zutphen, Protect and Defend Enschede, Vechtsport Enschede, Hoe snel leer je Krav Maga, Protect and Defend Hengelo, Krav Maga Oldenzaal, Krav Maga Vest
Recensies
Ik ben nog steeds heel blij dat ik door mijn collega meegevraagt ben om krav maga bij Xcellent is uit te proberen. Ik was gelijk om! In deze periode heel veel geleerd en ben mentaal en fysiek denk ik een stuk sterker geworden. De lessen worden gegeven door top trainers die niet alleen rekening houden met de groep maar ook met elk individu. Ik werd gelijk opgenomen in de groep. Het mooiste vond/vind ik dat iedereen ondanks niveau verschil gelijk is!! Samengevat,.. Top trainers, Leerzame lessen, Goede adviezen, Goede sfeer. Ik kom nog steeds na elke les met een voldaan en blij gevoel weer thuis.
Eindelijk een sportschool gevonden waar geen haantjes gedrag heerst. Alle mede kravisten helpen je als je er even niet meer uitkomt. Zelfs de hogere levels, geen probleem. En leuke mensen om mee te trainen.
Na jaren stilstand qua sport kwam ik bij Krav Maga van Xcellent uit.... eerst was het weer wennen om na je 40e te gaan sporten maar nu, een paar jaar verder geen moment spijt. Wat een top trainers, die heel gemoedelijk jou de fysiek maar ook mentaal uitdagen. De trainingen zijn voor iedereen, jong, oud, man, vrouw. Je leert jezelf te redden uit situaties waar je liever niet in wilt terecht komen, het hoofd koel te houden en als bonus verlies je nog wat vet en wordt je fysiek en mentaal een vele malen sterker persoon.
Als je aan je conditie wilt werken, jezelf wil leren verdedigen of weerbaarder wilt worden, kan ik Xcellent aanbevelen. Zeer ervaren instructeurs en een erg gezellige hard werkende sociale groep met mede-kravisten. Een echte aanrader!
Leuke les. In t begin veel technieken leren, maar erg leuk en interessant hoe je met een handeling jezelf kan verdedigen! Leraren zijn vriendelijk en leggen het individueel goed uit als je het niet begrijpt. De sfeer onderling is ook erg gezellug en iedereen wil elkaar wel helpen als je er niet uit komt.
Ik voelde me direct welkom tijdens de eerste lessen. Er is een fijne sfeer, iedereen staat gelijk en wil elkaar helpen. Er worden leerzame en uitdagende lessen aangeboden op ieders eigen niveau. Aanrader!
Geweldig! Als individu en groep wordt er echt de tijd voor je genomen, lessen zijn ontzettend leerzaam. Ook zijn medestudenten altijd bereid om elkaar te helpen.
Een fijne sfeer waar het belangrijk is dat je gezien word als persoon en niet als zomaar een klant. Er word rekening gehouden met zwaktes en hier plannen en doelen van gemaakt, je kunt dus zeker zeggen dat hier ondanks de grotere groepen ruimte is voor persoonlijke begeleiding.
Een goede sportschool die de lessen altijd interressant weet te houden. Er word geluisterd naar de leden en er worden leuke specials gegeven. Een aanrader.
Een top Krav maga school. Fijne sfeer , iedereen is welkom en de begeleiding is top! Trainen kan op elk niveau.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Krav Maga Enschede met het openbaar vervoer


Enschede, Het Riet 70 meter
508
Enschede, Het Leunenberg 220 meter
1
Enschede, Geesterenbrink 230 meter
1
Enschede, Geesterenbrink 240 meter
1
Enschede, Het Leunenberg 240 meter
1

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Krav Maga Enschede.

Enschede amateursportteam

openingstijden, locatie, vervoer. Het Riet 10 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Krav Maga Enschede adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Krav Maga Enschede. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Krav Maga Enschede delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Team Altena kickboxing Team Altena kickboxing 459 meter Hele goede school
UDI Enschede UDI Enschede 1 km Er word gediscrimineerd, uitgescholden en dikke roddels worden gemaakt . Niet op de v...
EHV MA1 2017/2018 EHV MA1 2017/2018 1 km Via deze pagina blijft u op de hoogte rondom alle ontwikkelingen van EHV MA1. Momente...
Scouting Nanne Zwiep Scouting Nanne Zwiep 1 km Altijd goed geregeld, leuke activiteiten
FC Aramea Enschede FC Aramea Enschede 1 km Goede wedstrijd van zoon Benjamin vandaag bij FC Aramea tegen BSC Unisson Boekelo met...
EV & AC De Tubanters 1897 EV & AC De Tubanters 1897 2 km Welkom op de pagina van De Tubanters 1897.
Budo Schuttersveld Budo Schuttersveld 2 km Vertaald door Google Top Origineel Top
Volleybalvereniging VIPS '83 Volleybalvereniging VIPS '83 2 km Welkom bij VIPS '83. De leukste volleybalvereniging van Enschede en omstreken.
KV Rigtersbleek/Cottus KV Rigtersbleek/Cottus 4 km Mooiste club.
Rutbeekcross Rutbeekcross 4 km Op 6 januari 2019 kun je meedoen aan de Rutbeekcross. Deze hardloopwedstrijd is de ze...
Phenix Vrouwen 1 Phenix Vrouwen 1 4 km Dames voetbalteam
Meidenvoetbalschool Twente Meidenvoetbalschool Twente 4 km Meidenvoetbalschool Twente voor alle meiden in Oost - Nederland. Aanmelden voor 10 t...
Enschedese Roeivereniging Thyro Enschedese Roeivereniging Thyro 4 km Doe mee met de introductietraining met de naam BRC. Basis roeicursus die nagenoeg ied...
Boekelopers Boekelopers 5 km De hardloopgroep ‘De Boekelopers’ maakt deel uit van de sportvereniging BSC Unisson e...
Autosoft Racing Team Autosoft Racing Team 5 km Hele fijne partner! Al jaren zijn wij klant en ze staan altijd voor je klaar!
CVV Achilles Enschede CVV Achilles Enschede 5 km M'n zoon heeft er gevoetbald. Leuke club, helaas geen jeugd voetbal meer, waardoor on...
TVV '96 Enschede TVV '96 Enschede 5 km was niet veel te doen
Avanti Wilskracht Avanti Wilskracht 5 km Gezellige voetbalclub, waar onze jongste dochter 8 jaar oud nu een halfjaartje bij is...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid