facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kranenberg Juweliers

Kranenberg Juweliers

Info

Kranenberg Juweliers is een stijlvolle juwelierszaak in het centrum van Goor. Met een modern goudsmid atelier waar de klant kan meekijken.

Geschiedenis

Kranenberg Juweliers is een bijzonder stijlvolle juwelierszaak met een modern atelier in het centrum van Goor. (Overijssel) Het open karakter van het atelier geeft u een kijkje in onze creatieve keuken. Onze enthousiaste goudsmid voert hier uiterst vakbekwaam uw reparaties uit. Ook nieuwe ontwerpen en speciale wensen krijgen hier gestalte. Onze vaste gediplomeerde uurwerk- en klokkenmakers repareren en restaureren met veel zorg en toewijding uw horloges en klokken. Ook voor al uw taxaties bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom met een deskundig team in huis kunnen wij u een uitstekende service bieden.
Daarnaast hebben wij in 22 jaar tijd een prachtige, eigentijdse collectie in sieraden, trouwringen en horloges opgebouwd.
En presenteren wij u op inspirerende wijze de nieuwste trends en ontwikkelingen!
Wij nodigen u van harte uit en adviseren u graag!



"Kranenberg Juweliers is een bijzonder stijlvolle juwelierszaak met een modern atelier in het centrum van Goor Overijssel . Het open karakter van het atelier geeft u een kijkje in onze creatieve keuken.Onze enthousiaste goudsmid voert hier uiterst vakbekwaam uw reparaties uit. Ook nieuwe ontwerpen en speciale verzoeken krijgen hier gestalte. Onze vaste gediplomeerde uurwerk- en klokkenmakers repareren en restaureren met veel zorg en toewijding uw horloges en klokken. Ook voor al uw taxaties bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Grotestraat 51, 7471 BL Goor
Telefoonnummer: 0547-274712
Stad: Goor
Route: Grotestraat 51
Postcode: 7471 BL



op zoek naar gerelateerd: Kooijman Goor, Juwelier Markelo, Juwelier Hengelo, Juwelier Rijssen
Recensies
Ik ben gepierced met de oren van mijn dochter, dames hebben een heel aardige benadering van kinderen. Ze luisteren naar de suggesties van de klant en spreken Engels is een groot pluspunt. Ik beveel de service van harte aan op een hoog niveau.
Wijzer op een horloge vastzetten + nieuwe batterij Kosten €65,00 , Oplichters
super geholpen met een mooie dierbare armband uitzoeken. ging kapot door mijn "fout" echt goed opgelost met hun service!! dikke pluim dank je wel
Schakel verwijderen uit horlogeband €15 erg duur.
Klantonvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid