facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kramer

Info

Kramer is importeur voor de Kramer Proseeder groentezaaimachines voor Europa. Onze precisie zaaimachines zijn geschikt voor het zaaien van wortelen, uien, rode bieten, witlof. Tevens zijn wij importeur van de Simon worteloogstmachines voor de Benelux.

Geschiedenis

Kramer, the perfect start
Het besef dat een perfecte start heel veel oplevert is de drijfveer voor de specialisten van Kramer om ondernemers wereldwijd te helpen bij de start van het gewas. Kramer ontwikkelt en levert hiervoor de meest geavanceerde zaaimachines en kan ondernemers helpen met heel veel kennis en inzicht in de start van het gewas.

Neem voor meer informatie over Kramer contact op met Reinoud Tepper, Thijs Kramer of Tom Kramer via [email protected] of 06 10 52 79 67. Of kijk op www.kramerstart.nl



", Bij Kramer the Perfect Start zijn we gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde machines en oplossingen voor de agrarische sector. Van zaaimachines en wortelrooiers tot proefveld zaaimachines en precisie landbouwoplossingen, wij bieden onze klanten op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. Onze focus ligt op het bieden van betrouwbare, efficiënte en duurzame oplossingen, en we hebben een team van specialisten op locatie om onze klanten te ondersteunen. Bij Kramer the Perfect Start staan we klaar om u te helpen bij het optimaliseren van uw landbouwactiviteiten."
Adres: Banterkade 5, 8314 RC Bant Bant (plaats)
Telefoonnummer: 0031 6 10 52 79 67
Stad: Bant
Route: Banterkade 5
Postcode: 8314 RC Bant


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:45
Dinsdag: 08:00 - 17:45
Woensdag: 08:00 - 17:45
Donderdag: 08:00 - 17:45
Vrijdag: 08:00 - 17:45
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid