facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kramer Belettering

Kramer Belettering

Info

Kramer Belettering bestaat al sinds 1972 en is gespecialiseerd in belettering.

Adres: Handelsweg 25, 1619 BJ Andijk Oost, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: (0)228 59 32 77
Stad: Andijk Oost
Route: Handelsweg 25
Postcode: 1619 BJ



op zoek naar gerelateerd: Kramer Stickers boot, Kramer bootletters
Recensies
Voor onze winkel bestellen we regelmatig stickers voor op ons etalageraam. Constante kwaliteit en snelle levering. Wij zijn blij met Kramer belettering.
We hebben bij Kramer Stickers een opdracht geplaatst en de stickers ook gekregen. Echter is het sticker materiaal dusdanig slecht dat de letters binnen het uur van de geverfde ondergrond afvallen. Na contact met Kramer en uitleg dat die verf allang geleden aangebracht is, wordt gezegd dat we er maar een föhn op moeten houden. Op de vraag of we een schilder sjabloon krijgen wordt negatief gereageerd, wij vertrouwen het sticker materiaal niet en willen via een sjabloon de letters er zelf op schilderen. Echter Kramer voelt geen verplichting en wijst ons voorstel van de hand. Over geld retourneren kan al helemaal niet gepraat worden. Jammer dat dit zo wordt opgepakt. Wij kunnen deze firma absoluut niet aanprijzen en waarschuwen iedereen om hier geen zaken mee te doen. Als de stickers niet goed plakken, ben je je geld kwijt. En de stickers hangen binnen het uur los.
Heb een sticker van 305cm bij 30cm besteld, Ik ontvang een breedte van 200cm. een bestelling van 139 euro!!! ik bel en spreek met Rene. na een hele lange gesprek hoor ik dat ik de bestelling opnieuw moet plaatsen en opnieuw moet betalen, wordt wel een Tips gegeven dat ik de verkeerd ontvangen stickers ergens anders kunnen gebruiken!!! dit is oplichting mensen opgelet!!!! ze wilden wel een tegemoet komen doen van 50% korting op mijn nieuwe bestelling!! Ongelofelijk hoe deze mensen met klanten omgaan. wees gewaarschuwd !!
Nieuwe naam voor ons nieuwe zeilschip. Kramer stickers gevonden en order geplaatst. Heel makkelijk te bestellen en keuze uit veel mooie lettertypes. Volgende dag al in huis. Top!
Sinds lengte van jaren is Kramer Belettering de leverancier van o.a. de autobelettering, doeken, vlaggen en banieren. De kwaliteit is perfect en ook over het ontwerp wordt altijd proactief en vakkundig meegedacht. Ik kan Kramer Belettering dan ook van harte aanbevelen.
Goede service, vriendelijke mensen mooi bedrijfspand
Kwaliteit staat voorop bij dit bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid