facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kraker Trailers Axel

Kraker Trailers Axel

Info

Masters in Moving Floor Trailers

Geschiedenis

Kraker Trailers mag zich met recht "Masters in Moving Floor Trailers" noemen. Sterker nog, bij Kraker Trailers is deze slogan een filosofie geworden. Waarom? Omdat men bij Kraker Trailers vindt dat alleen het beste goed genoeg is. En dat ook waarmaakt met iedere trailer die de fabriek uit rijdt.
Kraker Trailers heeft zich als enige in Europa volledig toegelegd op de ontwikkeling en productie van schuifvloertrailers, ook dat maakt de kwalificatie "Masters in Moving Floor Trailers" de enige juiste!

De gedachte dat men als "Masters in Moving Floor Trailers" de kwaliteit continu moet waarborgen, zorgt er mede voor dat er met optimale aandacht aan úw trailer wordt gewerkt. Niet voor niets kan Kraker Trailers u tot 5 jaar garantie op spuitwerk en constructie bieden.

Dit, in combinatie met Kraker's andere bedrijfsfilosofiën, maakt dat de slogan met trots wordt gedragen!

Onze taak

Het streven van Kraker Trailers is om voertuigen van topkwaliteit te leveren. Die kwaliteit komt ook terug in de ondersteuning die Kraker Trailers u biedt tijdens het gebruik van uw voertuig. Samen met u kunnen we uw oplegger in topconditie houden, met als resultaat:

Lagere onderhoudskosten en hogere bedrijfszekerheid.

Producten

CF-BEST
CF-200
CF-ECO
CF-400
CF-TD
CF Steel Hybrid



"Met Zeeuwse nuchterheid gaan we recht op ons doel af: schuifvloertrailers maken met het hoogste rendement. Jouw gemak en rendement staan hierbij centraal. Het bewijs? Dat is K-Force: de efficiëntste en betrouwbaarste schuifvloertrailer op de markt. Dankzij de levensduur van jouw K-Force-trailer en de slimmigheden die jouw werk veiliger en makkelijker maken.Kraker focust sinds 1989 op schuifvloertrailers. De ontwikkeling en productie hebben we daarbij 100% in eigen beheer. Samen met jou kiezen we altijd de effectiefste oplossing voor de lange termijn.K-Force is ongekend lang inzetbaar onder alle omstandigheden. Onze hightechproductiemethode en de constante controle garanderen namelijk innovatieve schuifvloertrailers van hoge kwaliteit."
Adres: Vaartwijk 7, 4571 Axel, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 115 56 17 40
ue.sreliartrekark@ofni
Stad: Axel
Route: Vaartwijk 7
Postcode: 4571


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: kraker trailers onderdelen, kraker trailers vacatures, kraker trailer te koop, knapen trailers, kraker trailers nisse, kraker aanhangwagens, kraker walking floor, kraker trailer cf 200
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kraker Trailers Axel Kraker Trailers Axel 0 meter Goede degelijke trailer, alleen groot probleem bij warm weer en langer lossen. Olie t...
Naeye logistics Naeye logistics 500 meter Mooi plaatsje, gezellig in de zomer
Recensies
Alhoewel ik jullie bedrijf niet ken hebben jullie een fantastische reactie gegeven aan William en Daan nadat deze met een kraker jas voorbij kwam en zijn verhaal heeft gedaan over het overlijden van zijn vrouw. Deze warme spontane hartelijke reactie is een dikke vette pluim waard. Een dikke tien voor jullie bedrijf.
ik kom je op zoeken
Vriendelijke mensen mooi bedrijf
Goede degelijke trailer, alleen groot probleem bij warm weer en langer lossen. Olie te warm en beveiliging stopt de vloer vanaf . Hebben ze denk allemaal vanaf 2018. Bij vorige vloer geen last mee gehad. Moet je echt wachten tot olie is afgekoeld, en dat duurt ff.
Een bom vervoeren in een trailer van jullie ? Maandagavond gezien in de 1e aflevering van de Scandinavische serie "Greyzone". Duidelijk te zien de logo stickers op de trailer die apart wordt gezet voor controle. Groeten André p.s. uitzending kun je terugkijken via NPO / programma / Greyzone.
Goed geholpen super daar
Degelijke aanhangers. Goed gebouwd!
Mooi familie bedrijf .
Vertaald door Google Zeer mooie plek om te lossen, het was snel en schoon, en aan het einde heb ik afscheid caffe, goed werk... Origineel Very nice place to offload, it was fast and clean, and at the end I ve got farewell caffe, nice job...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid