facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Krachtig Online

Krachtig Online

Info

Haal meer uit je website



"Haal meer uit je website met Krachtig Online.Advies, ontwikkeling, training en onderhoud."
Adres:
Telefoonnummer: +31628847088
Stad: Bergen op Zoom


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alles over internetmarketing Alles over internetmarketing 579 meter Overzicht van artikelen en software op het gebied van internet marketing.
DURF Development DURF Development 5 km Onze visie en onderneming is ontstaan uit: "LIEFDE VOOR DE LEAD" DURF heeft een ste...
Recensies
Ralph stond ontzettend vlug voor mij klaar. Ik had problemen met updates op mijn website wat me niet lukte en daar heeft hij bij geholpen. Nu werk alles weer naar behoren. Ontzettend bedankt!
Bij Bever Innovations hebben wij drie divisies, en dus ook drie websites. Deze websites hebben wij zelf in eigen beheer, maar voor onderhoud of extra technische support is Ralph altijd te bereiken voor hulp. De communicatie loopt snel en soepel, en Ralph denkt altijd mee hoe het beter kan. Hij helpt ons op een fijne manier en heeft verstand van zaken. Je kunt Ralph Mol met een gerust hart inschakelen!!
Prut ik kan niet meer e-mailen naar gmail adressen.. de oplossing die ik kreeg was onbegrijpelijk voor me. Niet voor Ralph! Binnen no-time had hij het voor elkaar en kan ik weer mailen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid