facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kracht Internet Marketing

Kracht Internet Marketing

Info

Kracht Internet Marketing: Gespecialiseerd in Internet Marketing. U moet hierbij denken aan WordPress webdesign en optimalisatie van websites.



"Kracht Internet Marketing is een jong bedrijf dat zich richt op WordPress webdesign en optimalisatie van websites. Het hebben van een website is van groot belang, maar er iets mee doen is veel belangrijker. Zelf doen is een optie, maar dat kost doorgaans te veel tijd. Laat daarom uw website door Kracht Internet Marketing maken en/of optimaliseren!"
Adres: Rollepaal 38, 7701BS Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 085-0640425
Stad: Dedemsvaart
Route: Rollepaal 38
Postcode: 7701BS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VDE Agro Management VDE Agro Management 700 meter Meeting the challenges in animal husbandry through innovative natural feed additives
Top Level Punt B.V. Top Level Punt B.V. 787 meter De markt is continue in beweging en als ondernemer bent u altijd bezig om nieuwe kans...
Pappot Media Pappot Media 1 km Online Marketing, Webdesign en Grafisch design
Jonker van Dedem Jonker van Dedem 2 km Welkom bij Jonker van Dedem. Wij bieden u oplossingen voor issues op het gebied van d...
Arkes Elektrotechniek Arkes Elektrotechniek 2 km Ik heb Laurens aan het klussen gehad voor de aansluitingen voor een nieuwe keuken en ...
Mexned.com Mexned.com 3 km Mexned.com is een kleinschalig multimedia bedrijf. Wij verzorgen (Wordpress) websites...
Recensies
Kracht Internet Marketing doet zijn naam eer aan. Wij hebben Henk benaderd om op korte termijn een volledig nieuwe website met webshop op te zetten. En dat is meer dan gelukt! Korte lijnen, meedenkend en met verstand van zaken maken dat wij terugkijken op erg prettige samenwerking met een waanzinnig resultaat. Dit heeft ons doen besluiten om niet alleen voor de bouw van de website te kiezen voor Kracht Internet Marketing. Komend jaar zullen wij ook het onderhoud ervan en de hele Google Ads campagne bij Henk onderbrengen. Wanneer je je dan ook nog bedenkt dat wij zelf behoorlijk kritisch zijn….. Kortom: een aanrader!
Wij hebben voor ons bedrijf een nieuwe website laten maken bij Kracht Internet Marketing en zijn hierover enorm tevreden. Henk beschikt over enorm veel kennis en ervaring als het gaat om het bouwen van websites & internet marketing en denkt daarbij erg goed met je mee. Wij kunnen iedereen aanraden om eens in gesprek te gaan met Kracht Internet Marketing. Groeten, Een enorm tevreden klant !
Kracht Internet Marketing heeft voor ons een overzichtelijke webshop ontworpen waar we heel trots op zijn! Ook heeft Henk meegedacht over de naam van de website. Bent u op zoek naar een internet marketing bedrijf?Dan raden wij u van harte aan om eens contact op te nemen met Kracht Internet Marketing
Kracht Internet Marketing heeft onderhoud, bouw en hosting van de website Coaching Lemelerberg overgenomen van de vorige provider. Wat een verschil! Ik ben super blij met Henk. Hij is kordaat en snel. Wat hij zegt maakt hij waar. Prettige duidelijke communicatie. Absolute aanrader!
Eén van de grootste vragen van ondernemers is: 'hoe val ik online op in die enorme massa van internetpagina's'? Jouw site online zichtbaar maken, zorgen dat jij opvalt tussen al die anderen zodat de klant jou vindt i.p.v. jouw concurrent, dat is de aantoonbare specialiteit van Kracht Internet Marketing. Henk krijgt het voor elkaar. Kwaliteit, integriteit, snelheid, no nonsense!
Henk heeft voor mij verschillende Adwords campagnes verzorgd. Eén voorbeeld hiervan was de campagne voor de aangifte inkomstenbelasting, die gericht was op particuliere klanten in een straal van 30 km rond Hardenberg. Henk denkt met jou als klant mee hoe deze campagne het beste tot een succes kan worden. Zo geeft hij waardevolle adviezen met kleine aanpassingen voor je website en maakt gebruik van een zoekwoorden onderzoek. Henk zoekt daarbij naar de beste combinatie van zoekwoorden tegen een gunstige prijsstelling. Indien nodig stelt hij deze zoekwoorden tijdens de campagne nog een keer bij, om zo de meeste conversie te genereren. Het resultaat van deze Adwords campagne was dat ik 30 nieuwe klanten mocht verwelkomen tegen een investering van slechts € 300,-. Kortom, ik kan Henk bij iedereen van harte aanbevelen om door hem uw Adwords campagne te laten verzorgen.
Leuk gesprek gehad met de eigenaar van Kracht Internet Marketing. Henk heeft een mooi bedrijf opgebouwd en is zeer deskundig op het gebied van webdesign en internet marketing. Bovendien is hij prettig in de omgang en neemt hij de tijd voor je.
Met Kracht Internet Marketing hebben we succesvol 2 websites gebouwd. De persoonlijke benadering en het op de juiste manier vorm geven van de ideeën heeft geleid tot een mooi eind resultaat waar wij weer mee verder kunnen!
Kracht Internet Marketing heeft voor ons een prachtige en overzichtelijke website gebouwd. We kregen goede professionele begeleiding voor de content van Kracht Internet Marketing. Wij zijn er erg blij mee.
Na een SEO consult kwam ik erachter dat Henk verstand heeft hoe een website moet werken en zichtbaar wordt in zoekmachines. Door de betrokkenheid en technische kennis van websites de opdracht gegeven om een nieuwe website te realiseren die klaar is voor de toekomst. Zelfs na een korte tijd goed zichtbaar in google.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid