facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Krabi-Thai Amsterdam

Krabi-Thai Amsterdam

Info

Take Away - Delivery - Catering



"Thais Restaurant"
Adres: Bolstoen 2B, 1046 AT Amsterdam
Telefoonnummer: 0203034510
Stad: Amsterdam
Route: Bolstoen 2B
Postcode: 1046 AT


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 03:00
Dinsdag: 17:00 - 03:00
Woensdag: 17:00 - 03:00
Donderdag: 17:00 - 03:00
Vrijdag: 17:00 - 06:00
Zaterdag: 17:00 - 06:00
Zondag: 17:00 - 03:00


op zoek naar gerelateerd: Krabi Thai menu, Krabi thai Instagram, Krabi Thai reviews, Krabi Thai halal, Krabi Thai ramadan menu, Krabi Thai parkeren, Halal Thai Restaurant Amsterdam, Krabi Thailand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thaise Bezorg & Afhaal Wok On Fire Amsterdam Thaise Bezorg & Afhaal Wok On Fire Amsterdam 5 km Goed eten! Aardige mensen
Orbit Restaurant & Lounge (Amsterdam) Orbit Restaurant & Lounge (Amsterdam) 9 km Veel sterkte, hoop dat jullie snel weer open gaan!
Tom Yum Kung Thai Restaurant Tom Yum Kung Thai Restaurant 9 km Thai haalt t niet bij Siam die er eerst zat.Tofu is net rubber. Walging heb ik van di...
Koh Koh 15 km Heerlijke burgers en zoete frietjes. Leuk zitten aan waterkant, vriendelijke bedienin...
Recensies
Vanavond voor het eerst bij jullie besteld, eten wordt heel netjes ingepakt en komt lekker warm aan! We hebben genoten van het eten en kregen er zelfs nog een kaarsje bij voor de sfeer, hoe leuk?! Thanks for making our day <3
Lekker gegeten en vers Gratis parkeren na 7 uur en anders blauwe zone kaart + Vers Goed service Mooi ingericht Goed sfeer Geen Alcohol Alles Halal - Tot nu toe geen
Leuke sfeer en mooi aangekleed. Eten was heerlijk zeker een aanrader, je krijgt grote porties. Bonus punt alles is halal en er word geen alcohol geserveerd. Ook is de bediening erg vriendelijk!
Super lekker Thais eten. Ondanks dat het druk was was de bediening erg attent. Ambience is chique en uitnodigend. Drankjes zijn versvirgin mojito gemaakt en bij bv cola kan je kiezen of je ijsblokjes of schijfje citroen in wilt. Erg leuk!
Let op: er word geen alcohol geserveerd. Ik ben hier met een groep van 12 mensen geweest. Het eten was goed, de presentatie van de voorgerechten was aantrekkelijk, van het hoofdgerecht wat minder. Alles smaakte wel goed. De service was rommelig, eten serveren duurde erg lang. We moesten ruim een uur wachten tussen het voorgerecht en het toetje. Over het hoofdgerecht waren ook wat onduidelijkheden, de bediening dacht dat gerechten minder pittig gemaakt konden worden op verzoek. Bij het uitserveren werd pas verteld dat dit niet mogelijk is aangezien de curry uit een pakje komt en daardoor niet aan te passen is. Tevens was het voor de bediening erg lastig gerechten te herkennen en aan de juiste persoon te geven. Hierdoor werd het een geschuif met gerechten en twijfelig of iedereen nu had wat ie besteld had. Helaas werd er geen alcohol geserveerd, hier zijn ze nog kennelijk mee bezig met de gemeente, dus dat kan nog even duren.
Helaas erg lang moeten wachten totdat wij ons eten kregen, waar wij overigens zelf naar moesten vragen van komt ons eten nog...? Hele kleine porties voor een dure prijs! De mix starter was wel te doen, maar het kan echt veel goedkoper en groter. Het ene voorgerecht was groot, maar zeker niet lekker. En het andere was erg klein en leek simpelweg op eazie maar dan onnodig duurder.
Super leuke tent met het beste Thaise eten in Amsterdam. Wij hebben hier afgelopen zondag gegeten. De service was zo goed. Het duurde wel even voor het eten kwam maar wauw echt zo vers en goed van smaak. Verder ziet alles er mooi uit. Wij waren positief verrast en spraken ook met de jongen die het eten serveerde. Toevallig broertje van de eigenaar. Het zijn echt hard werkende mensen die passie voor het vak hebben. Wij gaan binnenkort weer!
We hebben langer dan anderhalf uur op t eten gewacht, ze hebben de drankjes niet aangeslagen om het goed te maken. Cocktails waren lekker, mooie plek. Het eten was niet lekker, rode beef curry smaakt naar YumYum garnalen noodles, viskoekjes hetzelfde. Bediening is wel vriendelijk.
Heerlijk gegeten! Als voorafje de tom khai soep en grote gefrituurde garnalen, dit was super lekker. Dan als hoofdgerecht vis met noodels lekker maar niet heel bijzonder. De voorgerechten hebben er voor gezorgd dat ik wil terug komen! :
Ik heb op veel plekken gegeten, maar op weinig plekken zo’n service als hier ervaren. Vriendelijk, behulpzaam, vrolijk en proactief personeel!!! Heerlijk eten!! En super gezellig, interactieve enterainment!!! Echt een aanrader. Zeker voor jarigen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid