facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kraan Tandheelkunde Bredyk

Kraan Tandheelkunde Bredyk

Geschiedenis

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer.



"Welkom bij Kraan Tandheelkunde Brédyk!Kraan Tandheelkunde Brédyk in Sneek is een moderne algemene tandartspraktijk voor het hele gezin, gespecialiseerd in implantologie, parodontale plastische micro-chirurgie en esthetische tandheelkunde.Wij streven ernaar u de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden.Ons team is vakkundig en hooggeschoold en volgt regelmatig bijscholing zodat onze behandelingen zijn gebaseerd op ultramoderne kennis en technieken. Uiteraard werken wij met high-end apparatuur.Wij verwelkomen u graag in onze praktijk!"
Adres: Bredyk 6, Sneek
Telefoonnummer: +31515415484
Stad: Sneek
Route: Bredyk 6


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Kraan Sneek, Tandarts Sneek, Kraan Tandheelkunde Lemmer, Tandarts Landman, Spoed Tandarts Sneek, Tandheelkundig Centrum Sneek, Tandarts Sneek simmerdyk, Mondhygiënist Sneek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandartsenpraktijk de Jong en Menso Tandartsenpraktijk de Jong en Menso 1 km Top tandarts. Super eerlijk, relaxed, niet te formeel en je bent meteen aan de beurt!
Recensies
Prettige praktijk, afspraken op korte termijn mogelijk, geen lange wachttijden, afgesproken tijdstippen worden na gekomen, vriendelijke assistentes en tandarts. Voldoende parkeerruimte, mooie ontvangsthal met voldoende zitplaatsen.
Goede praktijk, ziet er gelikt uit en werd vriendelijk en vooral goed geholpen.
Empatisch, begripvol, heldere communicatie en afspraken. Erg te spreken over zowel mondhygiëniste als tandarts en haar assistente.
Ben super tevreden Robin van der wal,je hebt me echt blij gemaakt. Ik heb weer een happy smile dankzij jou Techniek,bedankt!!
Afgelopen maandag bij de mondhygiëniste geweest voor periodieke reiniging van mijn gebit. Net als bij de reguliere gebitscontrole ben ik zeer tevreden over deze praktijk. Vandaar mijn 5 sterren beoordeling. O ja, en dan het betalen van je rekening met drie drukken op de knop vanuit je mail per IDeal, ideaal
Jarenlang bij de oude Dusseldorp gezeten en altijd goed geholpen door een Poolse vrouw. De praktijk werd overgenomen door Kraan, maar de Poolse vrouw werd overgenomen door Kraan. Dit beviel altijd prima, tot zij vertrok. Toen kregen we een nieuwe jongeman. Hij trilde bij het geven van de verdoving en roddelde over collega's terwijl ik in de stoel lag. Dat gaf weinig vertrouwen. Vervolgens moesten we met spoed even met een van de kinderen naar de tandarts. Kon pas over twee weken. Hierop een andere tandarts gebeld, waar we eerder terecht konden. Hiervoor was het dossier nodig. We kregen gelijk alle dossiers en hoefden ook niet meer terug te komen. Zo ga je toch niet met klanten om?
Kundig/ respectvol en goed meegedacht met mogelijkheden van cliënt tot verbetering. Gelijkwaardige interactie!
Dhr. Wempe een prima tandarts , ik kon goed met hem overleggen over de behandeling, neemt alle tijd die nodig was.
Afgelopen week weer bij de mondhygiëniste geweest . Zoals altijd weer vriendelijk en goed geholpen ,ze neemt de tijd voor je en geeft goed advies . Een goede solide ondersteuning ! Top !!
De afgelopen drie jaar een grote 'opknapbeurt' voor mijn gebit ondergaan. Drie kiezen getrokken, twee implantaten en een zenuwbehandeling ondergaan. Natuurlijk geen pretje maar bij Tandarts Kraan is dit naar grote tevredenheid uitgevoerd. Dhr Kraan is zeer vakbekwaam. Niet alleen op technisch vlak maar ook zeker op persoonlijk vlak. Alles gebeurd in alle rust en je merkt dat dhr Kraan en zijn collega's plezier in het werk hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid