facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KraamzorgJust4you

KraamzorgJust4you

Geschiedenis

Hallo! Mijn naam is Bianca Bottelier. Ik woon in Heerhugowaard samen met mijn man en onze 2 dochters van 16 en 20 jaar.
In 2008 heb ik mijn diploma behaald en sindsdien werk ik met veel plezier in de kraamzorg. Het zorgen voor moeder en baby vind ik geweldig. Ik vind het belangrijk dat het gezin zich thuisvoelt en snel went aan de nieuwe situatie. Niemand wordt door mij vergeten. Dat doe ik vooral door veel te kijken en te luisteren en daar op in te spelen. Verder ben ik erg flexibel en stressbestendig. Zo probeer ik van elke kraamweek een gezellige, leerzame en onvergetelijke week te maken!

Wilt u meer over mij weten of heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op.

Adres:
Stad: Heerhugowaard


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor KraamzorgJust4you.

Heerhugowaard centrum voor zwangerschapszorg

openingstijden, locatie, vervoer. KraamzorgJust4you adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met KraamzorgJust4you. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over KraamzorgJust4you delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid