facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kraamzorg Madelief

Kraamzorg Madelief

Info

Kraamzorg Madelief is een jong bedrijf waar 40 vrouwen met passie en hart voor de zorg werkzaam zijn.

Adres: Industrieweg 7B, 3286 BW Klaaswaal, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0782050220
Stad: Klaaswaal
Route: Industrieweg 7B
Postcode: 3286 BW



op zoek naar gerelateerd: Nel fortuin, Kraamzorg Papendrecht, Kraamzorg Oegstgeest, Kraamzorg Culemborg, Kraamzorg Woerden, Kraamzorg Voorschoten, Kraamzorg Madelief Urk, Kraamzorg Halsteren
Recensies
Na onze bevalling om 20:30 thuis gekomen waarna er geen opstart plaatsvind voor de nacht ivm hun protocol. Kregen wij te horen dat ivm de drukte de dienst gehalveerd zou worden, wat begrijpelijk is als er een personeelstekort is, alleen op de vraag om met ons mee te denken of er externe mensen ingeschakeld konden worden werd er geen enkele moeite gedaan om met ons mee te denken. Na de wisseling van verzorgster bleef deze dame tot onze stomme verbazing 3 uur op de bank zitten en gaf zei nauwelijks ondersteuning, daar waar wij al maar 4 uur per dag kregen. In een gezin waar de hulp keihard nodig was, is het dan ook een zwaar ondermaats optreden geweest. Voor ons nooit meer.
Hele leuke kraamweek gehad dankzij professionele hulp van kraamverzorgster Ria. Was heel gezellig, leuk en leerzaam. We zijn ontzettend tevreden mee! Heel erg bedankt voor deze mooie tijd!
Heel wat jaartjes terug kraamzorg gehad van Ria. Super fijne, rustige en kundige kraamverzorgende. Goede borstvoedingsbegeleiding bij Madelief!
Superfijne ondersteuning in de kraamweek gehad van de kraamverzorgende van Madelief. Zeer deskundig, respectvol en empathisch. Ik zou Madelief aan iedereen aanraden.
We hebben heel goede ervaring met kraamzorg Madelief. Prima communicatie, kostenloos een nuttige voorlichtingsavond over borstvoeding. Maar bovenal hadden we een super zorgzame, kundige en lieve kraamverzorgster!
In 1 woord super. Duidelijke communicatie en een ontzettend lieve kraamhulp. Ik heb echt een onwijs goeie hulp gehad.
Onlangs een hele prettige ervaring gehad. Persoonlijk en sympathiek in communicatie. Kundige kraamverzorgster! Werkt hygiënisch, pluim!
Ook wij zijn heel tevreden over kraamzorg madelief en over onze vakkundige, lieve en zorgzame kraamverzorgster monique!
Aardige kraamzorg geen problemen mee
Lieve meiden met hart voor het vak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid