facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kraamzorg Handle With Care BV

Info

Handle With Care biedt alles op het gebied van geboortezorg, cursussen en opleidingen.

Geschiedenis

Handle With Care biedt alles op het gebied van geboortezorg. Wij leveren kraamzorg op maat, geven opleidingen, trainingen en begeleiding voor ouders en professionals. In onze geboortewinkel kan u terecht voor informatie , verkoop van draagdoeken, kraamcadeautjes, zwangerschapssieraden enzovoorts. U bent bij ons ook aan het goede adres voor verhuur van: borstkolven, geboortetense, babyweegschaal, cosleeper en bevallingsbaden. Bel of mail voor de mogelijkheden of kom eens langs, de koffie en thee staan voor u klaar!

Handle With Care biedt een helpende hand voor elke baby, moeder en de rest van het gezin. Onze ervaren kraamspecialisten weten precies hoe ze jouw gezin rond de bevalling draaiende kunnen houden en geven het kindje en de moeder de kraamzorg die het verdient. Wij begrijpen precies wat voor bijzondere periode de kraamtijd is, en weten hoe we die tijd bijzonder kunnen houden in de positieve zin van het woord. Daarnaast bieden wij het gezin met Kraamzorg Plus extra tools, zoals de basis van EHBO en psychologische kennis over hoe een kind zich ontwikkelt in zijn of haar eerste maanden, tevens bieden wij ( indien nodig) begeleiding bij kraamtranen en andere onverwachte problemen. Zo streeft Handle With Care met kraamzorg plus naar een beetje meer, bij elke pasgeboren baby.

Waarom kiezen voor Handle With Care?

– Eén betrokken kraamspecialist tijdens heel je kraamtijd.

– Jarenlange ervaring en expertise die verder gaan dan kraamzorg alleen.

– Kraamzorg Plus, een verrijking voor elke ouder en elk kind.

– Kraamzorg op maat, waarbij jouw wensen leidend zijn.

– Kraamspecialisten met liefde voor het vak.

Adres: Doesburgweg 2, 2803 Pl Gouda
Telefoonnummer: (085) 022 02 30
Stad: Gouda
Route: Doesburgweg 2
Postcode: 2803 Pl


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HWC Opleidingen HWC Opleidingen 0 meter Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod op het gebied van professionele sc...
Siriz Siriz 2 km Siriz is er voor iedereen die met een onbedoelde zwangerschap te maken krijgt. Hulp ...
HEART of MEN HEART of MEN 2 km HEART of MEN biedt plek aan mannen verder willen onderzoeken wat het betekent om in d...
Recensies
De verzorgende zijn goed maar het is super slecht geregeld. Gevraagd om 43 uur. Omdat wij om 23.56 zijn bevallen mochten we 47uur. Kregen we te horen dat de 2e verzorgende 2dagen kwam 4uurtjes terwijl we 8uur perdag zouden krijgen. Nu 3 dagen nog te gaan. Krijgen we onze kraamhulp. Nog 3 dagen en 3uurtjes i.v.m voorkeur gezin. Of weer een andere hulp. Slecht geregeld dus.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kraamzorg Handle With Care BV met het openbaar vervoer


Gouda, Hanzeweg 250 meter
175
Gouda, Hanzeweg 280 meter
175
Gouda, Tielweg 450 meter
175
Gouda, Tielweg 460 meter
175

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid