facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kraamzorg Groei & Bloei

Kraamzorg Groei & Bloei

Info

Bevallingsassistentie & Kraamzorg.



"Ola!Wij worden graag onderdeel van jouw dreamteam in de kraamtijd!Wij helpen vrouwen om de moeder te worden die ze willen zijn. Stralende moeders die van zichzelf vinden dat ze goed op weg zijn. En het vertrouwen hebben dat ze de veranderingen goed zullen doorlopen door dicht bij jezelf te blijven.Wij doen graag onze uiterste best om jou en je gezin een mooie kraamtijd te bezorgen en te helpen bij een gezonde lichamelijke en mentale start.Jullie kraamtijd is met alle liefde onze zorg.Liefs,Team Kraamzorg Groei & Bloei"
Adres:
Telefoonnummer: 0618712601
Stad: Rotterdam


Recensies
Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad! Door de zorg van Groei en Bloei konden wij echt genieten van deze mooie en bijzondere tijd. De medewerkers Amandia en Jeomice zijn zeer professioneel, kundig, vriendelijk, betrokken en proactief. Zij hebben ons duidelijke uitleg, goede adviezen en praktische tips gegeven over de verzorging van ons kindje met goede visuele instructies. Groei en bloei heeft ons in een korte tijd super veel geleerd waardoor wij ons nu zeker voelen om het na de kraamperiode zelf te doen. Ook is Groei en Bloei zeer betrokken geweest bij de zorg voor mama. Zij hebben mij goed in de gaten gehouden en opgevolgd zelfs in het ziekenhuis toen de baby een dagje werd opgenomen. Ook heeft Groei en Bloei mij handige adviezen en praktische tips gegeven waardoor mijn herstel voorspoedig is verlopen. Verder zorgde Groei en Bloei ervoor dat het huis lekker schoon bleef en er is zelfs heerlijk voor ons gekookt door Jeomice. Daarbij werken zij zeer hygiënisch. Zij hebben ervoor gezorgd dat de kraamdagen gevuld waren met rust, reinheid en regelmaat waardoor wij konden ontspannen. Tijdens de intake heeft Groei en Bloei Isaura ons uitleg over wat je kunt verwachten van de zorg en praktische adviezen gegeven bijv. over wat je in huis moet halen of moet regelen voordat de baby er is. Isaura stelt je hierbij echt op je gemak. De communicatie met G&B was hartstikke goed. Tot slot geeft Groei en Bloei net dat beetje extra! Toen wij halsoverkop naar het ziekenhuis moesten vertrekken voor een korte opname, hielp Amandia ons met inpakken ook nadat haar tijd erop zat voor de dag. Dat is voor mij goud waard!
Er zijn geen woorden die kunnen beschrijven hoe geweldig Kraamzorg Groei & Bloei is geweest tijdens onze kraamtijd. Onze bevalling is totaal anders gelopen dan gehoopt en zij hebben ons met heel veel liefde ondersteund als gezin door hun hele unieke en persoonlijke aanpak. In een korte tijd hebben wij een magische, emotionele en prachtige groei meegemaakt dankzij deze begeleiding waar wij voor altijd dankbaar zullen zijn. De professionaliteit, kennis en warmte van Kraamzorg Groei & Bloei is echt wat wij iedereen wensen om mee te maken!
Vanaf het eerste contact met Groei & Bloei hebben wij ons erg welkom gevoeld. De kraamverzorgenden waren professioneel en konden heel goed aflezen/aanvoelen wat onze wensen waren en wat onze dochter nodig had. De kraamweek hebben wij als zeer fijn en familiar ervaren, we kwamen niks tekort. Ook de begeleiding tijdens de zwangerschap was zeer verhelderend en duidelijk. Wij zijn ontzettend blij dat we voor Groei&Bloei hebben gekozen en met hun ons nieuwe leven zijn gestart.
Wij zijn zo blij om voor de tweede keer gebruik te kunnen maken van Kraamzorg Groei & Bloei in Rotterdam! Superlieve en professionele meiden die betrokken zijn met vader, moeder en de overige kinderen in het huishouden. Als enige in de regio bieden zij een speciale 'warming up' voor de kraamtijd via videobellen, waarin je als aanstaande moeder wordt voorbereid op deze bijzondere tijd die je tegemoet gaat. De persoonlijke touch van Groei en Bloei heeft ons voor ons tweede kindje wederom gebracht bij hen!
Bij mijn eerste kindje gebruik gemaakt van Groei & Bloei. Helaas door opname in t ziekenhuis niet voor de gehele 10 dagen. Maar die enkele dagen waren zo fijn en hebben mij en mijn gezin zo ontzettend goed gedaan! Ik heb 2 hele lieve kraamverzorgsters Karo & Soumaya gehad die echt daar voor je zijn, je echt tot rust laten komen en een ontzettende fijne energie hebben. Ik had ook heel veel stress & verdriet door de borstvoeding die niet wilde lukken en Karo heeft mij daarin zo ontzettend fijn in begeleid, mij geholpen daarin de rust te vinden en acceptatie te vinden. Ben haar daar eeuwig dankbaar voor. Dus mocht je op zoek zijn naar een kraamzorgbureau zoek dan niet verder als je verzekerd wilt zijn van een fijne kraamweek!
De dames van Groei & Bloei hebben mij en mijn gezin goed ondersteund tijdens onze eerste kraamperiode. Moeder en kind/gezin staan dan ook op nummer 1. Dit hebben wij dan elke dag gemerkt tijdens de kraamperiode. Groei en Bloei bedankt voor jullie goede zorgen in 2022 en graag tot in de toekomst!
Kraamweek is heel fijn verlopen na een wat heftige bevalling. Wij zijn enorm geholpen en nog steeds kunnen wij met vragen terecht bij team Groei en Bloei! Wij raden voor een warm, fijn en rustige kraamweek zeker het team aan! Bedankt :
Onlangs hebben wij voor de geboorte van onze tweede zoon Kraamzorg gehad via Groei en Bloei. We kijken terug op een ontzettend fijne kraamweek, dankzij de geweldige zorg van Amandia Mandy en Lucy! Er werd goed gekeken naar wat wij nodig hadden als gezin, duidelijk gecommuniceerd en super goed voor ons gezorgd. Een ontzettend betrokken en persoonlijke kraamzorg die we absoluut aanbevelen aan andere aanstaande ouders!! Bedankt :
Wij willen kraamzorg Groei & Bloei, en dan met name Mandy en Teja, enorm bedanken voor de mooie kraamweek die jullie ons bezorgd hebben. Wat een fijne manier van werken hebben jullie; persoonlijk, professioneel, lief, rustig, vakkundig. En wat veel kennis hebben jullie om te delen. Wij wisten nog maar weinig van het ouderschap af maar na een week zorg van Groei & Bloei hadden wij het gevoel er klaar voor te zijn. Vanaf hier moesten we het zelf doen en jullie gaven ons het vertrouwen dat wij er klaar voor waren. Nogmaals bedankt voor deze prachtige start die jullie ons gegeven hebben. En wie weet, ooit tot ziens. Elia, Gaby & Oliver
We hebben een hele fijne kraamperiode gehad met de juiste begeleiding. Karo was top !! Zou het zo aanraden aan derden. Mocht ik in de toekomst weer kraamzorg nodig hebben dan ga ik zeker weer voorr kraamzorg Groei en Bloei!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid