facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kraamzorg De Opstart

Kraamzorg De Opstart

Info

Kraamzorg



"zorg op maat"
Adres: Reitsmastrjitte 45, 9281LC Harkema
Stad: Harkema
Route: Reitsmastrjitte 45
Postcode: 9281LC


Recensies
Wat een geweldige bevalling en een fijne kraamzorg hebben wij gehad! Dankjewel namens ons drietjes voor je hulp tijdens de bevalling als de kraamzorg zelf! Ik hoorde de meeste mensen dat het fijn is als de kraamzorg eindelijk weg gaat zodat je tijd hebt met het gezin. Maar wij hebben dat heel anders ervaren en hadden Getty graag wat langer over de vloer! Getty is proactief, communicatief, zeer respectvol en heeft veel kennis over gezond en bewust leven wat heel goed aansloot op ons levenstijl. En voor het eerst mama worden, is niet niks ;- Ook ontzettend bedankt voor je emotionele steun.
Wat is Getty een fijne aanwezigheid! Ze werkt vol passie en wist ons gezin perfect aan te voelen. Bij Kraamzorg de opstart staat in ieder geval voor ons het gezin centraal en voelde het als een enorme luxe met al die kennis en kunde om ons heen. Heel erg bedankt voor de goede zorg en hopelijk tot ziens!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid