facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kraamzorg Chantal Otte

Kraamzorg Chantal Otte

Info

Kraamzorg Chantal Otte(zzper kraamverzorgende)
Kraamzorg in amsterdam en omstreken!
de beste zorg voor moeder en kind. zorg 1op1



"de beste zorg"
Adres: amsterdam, 1025 Amsterdam
Telefoonnummer: 31628290210
Stad: Amsterdam
Route: amsterdam
Postcode: 1025


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Home Works Home Works 4 km Is een keer iemand van geweest, was prima maar allergisch voor de kat. Daarna hadden ...
Nana Nana 7 km Jammer dat ze geen online webshop hebben. Leuke betaalbare winkel voor diverse fashio...
SMN Thuiszorg SMN Thuiszorg 10 km Iedereen die voor onze zorg- en dienstverlening in aanmerking komt, moet zo snel moge...
Hadassa Care Hadassa Care 12 km Hadassa Care gevestigd in Amsterdam, levert zorg met een luisterend oor en de juiste ...
Recensies
Wij hebben een paar weken geleden kraamzorg van Chantal gehad, en we kunnen dit iedereen aanraden! Behalve dat ze overdag tijdens werktijden een goede hulp is, stuurde ze ook in de avond vaak nog even een berichtje om te kijken of alles goed gaat. Een echt persoonlijke band dus! We hebben veel van haar geleerd, aan het begin van de week wisten we echt niet hoe we alles moesten doen, maar aan het einde van de week hadden we genoeg vertrouwen om met zijn 2en de zorg voor onze zoon te doen.
Chantal is echt een super lieve en zorgzame vrouw! Ik heb een super fijne kraam week gehad dankzij haar. Het was heel fijn om haar in huis te hebben. Chantal is erg behulpzaam, en ze geeft veel informatie waar je als moeder zijnde heel veel aan hebt. Ik ben haar heel dankbaar en als ik nog een kindje mag krijgen, zal ik haar zeker weer bellen!!!
Mede dankzij Chantal kijk ik met een heel fijn gevoel terug op onze kraamweek. Chantal heeft ons super geholpen met al haar kennis en tips. Ze was ontzettend lief voor onze pasgeboren zoon en heeft mij enorm geholpen tijdens mijn herstel. Ik zou Chantal zeker weer contacten in de toekomst! Dankjewel Chantal!
Wat kijken wij terug op een ontzettende fijne kraamweek met Chantal! Ondanks dat dit alweer onze 4de dochter is en wij al ervaren ouders zijn hebben wij alsnog dingen bijgeleerd van Chantal! Zeker een aanrader als je opzoek bent naar een Kraamzorg die kennis heeft, lief, flexibel is en zelf ziet wat er allemaal gedaan kan worden.
Een aantal weken geleden hebben wij kraamzorg gehad van Chantal, en dat kunnen we iedereen aanraden! We hebben enorm veel geleerd, en konden haar ook buiten de kraamuren contacten als we vragen hadden. Bovendien is ze super aardig en relaxed in de omgang.
Een fijne vrouw die er helemaal is voor jou, de baby en het gezin. Met Chantal is het heerlijk de eerste dagen wennen aan het moederschap.
Nadat we uit het ziekenhuis kwamen stond Chantal meteen voor ons klaar. Onze dochter had een lastige start maar iedere dag ging het een stukje beter en dat benadrukte Chantal, iets wat ons weer vertrouwen gaf. Chantal leeft met je mee, is flexibel, zorgt goed voor je en leert je de eerste dingen die je moet weten. Ze heeft me ook super goed geholpen met borstvoeding. Wij zouden haar van harte aanbevelen!
Wat heb je ons een fijne kraamweek bezorgd! Enorm behulpzaam, meedenkend, heel flexibel en bovenal heel lief! Chantal straalt rust uit en zorgt voor kalmte, iets wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Als een tweede ons gegund is dan bellen we Chantal ongetwijfeld: Dank je wel voor alles.
Chantal heeft vorige week bij ons gekraamd voor ons eerste zoontje Pepijn. Met onwijs veel zorg en liefde heeft ze voor zowel hem als voor ons gezorgd! Chantal is makkelijk in de omgang en gezellig wat haar al gauw een natuurlijk onderdeel maakt van het gezin. Naast dat ze met veel zorg zich ontfermd over de baby, is ze ook een echte aanpoter wat betreft alle overige dingen zoals het huishouden etc. Daarnaast hebben wij superveel van haar geleerd en gaf ze hele bruikbare adviezen. Wij zijn Chantal enorm dankbaar voor haar komst en bij een tweede zullen wij haar zeker weer vragen.
Wij hebben de kraamweek als heel fijn ervaren door Chantal. Ze is erg spontaan en gaat liefdevol te werk. Ze helpt moeder en baby waar nodig is en laat het ook weten als je het goed doet. Dit geeft je als nieuwe moeder veel zelfvertrouwen. Mocht er een tweede kindje komen zullen wij zeker weer bij Chantal aankloppen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid