facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kraamzorg B-Lief

Kraamzorg B-Lief

Info

Kraamzorg B-Lief verleent met veel deskundigheid en plezier kraamzorg. Hierdoor kunnen jullie optimaal genieten van deze periode.

Adres: Dijkweg 135, 2675 AD Honselersdijk
Telefoonnummer: 0174-788114
Stad: Honselersdijk
Route: Dijkweg 135
Postcode: 2675 AD



op zoek naar gerelateerd: B-lief team, Is kraamzorg verplicht, Kraamzorg Tilburg, Particuliere Kraamzorg Zoetermeer, Geen kraamzorg, Afzien van kraamzorg, Kraamzorg Pijnacker, Particuliere Kraamzorg Rotterdam
Recensies
Zowel bij ons eerste kindje als bij ons tweede kindje hebben wij kraamzorg vanuit B-Lief gehad. Beide keren een hele fijne, lieve, rustige en kundige kraamverzorgster gehad: eerst Rihana en later Lia. We zijn ontzettend in de watten gelegd, zijn goed geadviseerd over verschillende zaken en hebben ook plezier gehad. We voelden ons erg in onze kracht gezet. Contact met Veronique en Ivonne was ook altijd prettig; zowel bij positief bericht als bij "feedback" of vragen. Ik zou B-Lief zeker aanraden!
Zeer fijne ervaring. Goede duidelijke intake gekregen en een pracht van een kraamverzorgende tijdens mijn kraamfeest. Door haar enorm verwend en alle informatie gekregen waardoor de kraamfeest echt een roze wolk was!
Ondanks onze start met hobbels een hele fijne kraamweek gehad door B-lief topper Christa! Haar ervaring en zorgzaamheid was onwijs fijn. Vanaf de intake tot het laatste zorgmoment werd er meegedacht om de zorg voor mij en ons kleine meisje passend te maken aan onze situatie. Top!
wat een toppers waren onze kraamverzorgsters van B-lief zeg! Bij alle drie onze kindjes hebben we kraamzorg van B-lief mogen ontvangen. Allerdrie toppers en onze laatste kraamhulp is een keiharde werkster, super zorgzaam en ontzettend lief voor ons gezinnetje. We hebben echt genoten van onze allerlaatste kraamweek! We vonden B-lief en onze kraamverzorgster ontzettend kundig. Zij was niet bang om adviezen te geven of ons dingen te vertellen. Kortom, we zijn ontzettend tevreden over B-lief en zouden iedereen zulke goede kraamzorg gunnen.
Wij hebben inmiddels 3 kindjes en alle 3 de keren kraamzorg bij B-lief gehad!! We zijn erg tevreden over het contact tijdens de intake en tussentijds hoe het verloopt in de kraamweek. We hebben 3 fijne kraamweken gehad met 3x een hele fijne hulp. We raden B-lief zeker bij iedereen aan.
Recent ben ik thuis bevallen van ons 1e kindje. Alles ging niet helemaal soepel wat betreft de start van de kleine en de bevalling ging erg snel, waardoor de kraamverzorgster helaas niet op tijd aanwezig was. De communicatie met b-lief verliep erg vlot en er werd gezorgd dat er snel een kraamverzorgster naar ons toe kwam. En wat voor één!!! Ik en wij zijn niet normaal in de watten gelegd, wat een fijn gevoel heb ik overgehouden aan mijn kraamweek ondanks de pittige start van de bevalling. Ze was zo lief, zorgzaam, bracht rust en een hele boel ervaring! Ook op psychisch vlak was er veel aandacht wat erg fijn was.
Een superfijne kraamtijd gehad. Wij hadden Marina en wat een super fijne powervrouw is dat. Ons oudste zoontje werd in alles betrokken. Wat hij super leuk vond en wat genoten wij van zijn gezichtje als die mocht helpen. Ze heeft mij zeer goed op weg geholpen. Terwijl ze er de gehele dag was ervaarde ik totaal niet dat mijn huis werd overgenomen. Echt een topper in haar vak en een super lief mens.
Zeer tevreden over de kraamzorg van B-lief! We hebben 2 keer zorg gehad en allebei de keren een top week gehad! Ervaren kraamverzorgsters en erg goed in de zorg met specifieke focus op moeder en kind. Ze hielden alles goed in de gaten en gaven heel veel nuttige informatie en tips. Een zorgeloze en ontspannen kraamweek! Ook het contact met kantoor was altijd erg goed. Goed te bereiken en tijdens de kraamweek belden ze ook om te vragen hoe het ging en of we tevreden waren.
Tijdens de kraamweek van onze dochter gebruik gemaakt van de diensten van B-lief en daar hebben we zeker geen spijt van. De eerste 4 dagen was Astrid er. Ze heeft ons goed geholpen met de borstvoeding. Ze hielp ons goed en tegelijkertijd liet ze ons los, waardoor we elkaar leerden kennen. Ze wist precies wat ze moest zeggen om je eventueel gerust te stellen. En de andere dagen was Sanne ook een enorme hulp. Ook zij wist precies wat te doen en/of te zeggen. Bij ooit een 2e kindje zullen wij zeker weer gebruik willen maken van de diensten van B-lief. Bedankt voor een geweldige week, waarin er zo veel op je afkomt.
Eind 2017 werd onze dochter Loe geboren, een super lieve, ervaren kraamverzorgster was aanwezig bij de thuisbevalling. Wat een rust geeft het als je in je kraamweek echt volop kan genieten van je baby en kan uitrusten en er met liefde en professie voor jou, je pas geboren kindje en je gezin gezorgd wordt. Kraamzorg B-Lief heeft er mede voor gezorgd dat de kraamweek een bijzonder mooie week is geworden, eentje waar ik met een gelukzalig gevoel op terugkijk. En daar ben ik ze nog altijd dankbaar voor!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid