facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kraamcentrum Echt en Omstreken

Kraamcentrum Echt en Omstreken

Info

Kraamzorg op maat waar persoonlijke aandacht,zorg voor moeder en kind en nazorg bij ons op 1 komt!



"Kraamcentrum Echt is een betrouwbare, deskundige organisatie die alles biedt wat jullie in deze bijzondere en mooie periode nodig hebben. Jullie persoonlijke situatie staat dan ook centraal in onze werkwijze! Wij zijn werkzaam in heel Limburg en in de grensgebieden van Duitsland en België."
Adres: Gelrestraat 83, 6101 EV Echt
Telefoonnummer: 0475-851318
Stad: Echt
Route: Gelrestraat 83
Postcode: 6101 EV



op zoek naar gerelateerd: Kraamzorg Roermond, Kraamzorg Limburg, Intake kraamzorg Echt, Beste kraamzorg Limburg, Atermes Kraamcentrum Echt, Natuurlijke kraamzorg Limburg, Kraamcentrum Echt Corona, Kraamcentrum echt vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pimmp Your Smile Pimmp Your Smile 195 meter Ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor praktijk PIMM .Geen kies hoeven te missen med...
Stichting Brein Trein Stichting Brein Trein 382 meter Mooi nieuw gebouw voor verschillende verenigingen die hier gebruik van kunnen maken.
ICH ech coaching en training ICH ech coaching en training 583 meter Zit je kind niet zo lekker in zijn vel? Kindercoaching is een kortdurende, laagdrempe...
Bänziger Orthopedische Schoentechniek Bänziger Orthopedische Schoentechniek 1 km Eerste klas orthopedische schoenmaker. Klantvriendelijk en komt afspraken na. Het mak...
Recensies
Ook voor ons tweede kindje weer een heerlijke en ontspannen kraamweek gehad, dankzij Kraamcentrum Echt en hun kundige kraamverzorgsters. Er wordt goed gecommuniceerd en geluisterd naar eventuele persoonlijke wensen. De kraamverzorgsters zorgen voor vertrouwen voor het verzorgen van en genieten met je baby dankzij hun duidelijke uitleg, tips en betrokkenheid.
Ondanks dat we jammer genoeg 3 verschillende kraamhulpen hebben gehad, waren tevreden alle 3 de dames. We kregen de hulp waar nodig en soms meer. We vonden het dan ook jammer toen ze definitief weggingen. We zijn heel blij geweest met dit kraamcentrum.
Super tevreden over, hele vriendelijke en behulpzame dames en superhandige tips!! Ik zou ze iedereen aanbevelen als je net een baby hebt gekregen.
Bij de geboorte van beide dochters een super fijne kraamweek gehad! Toevallig beide keren dezelfde kraamhulp gekregen, wat erg fijn was voor beide kanten, voor mij voelde dit als een ''warm bad''. Het is een betrouwbare en deskundige organisatie die meer te bieden heeft dan alleen kraamzorg. Ze zijn bereid om een stapje extra te zetten om de kraamvrouw en het gezin goed te begeleiden zodat zij een goede start hebben!
Super tevreden en zeker aan te raden! Ontzettend professioneel Kraamcentrum. Intake was een zeer duidelijk en fijn gesprek. Alle vragen die we hadden werden duidelijk beantwoord. Materialen die we nodig hadden voor in huis van medipoint werd voor ons geregeld. Uiteindelijk werden onze wensen waar gemaakt en kregen we een super kraamhulp. We hebben een mooie en onvergetelijke kraamweek gehad mede door Kraamcentrum echt.
Kraamcentrum Echt en Omstreken, is een echte aanrader. Wij zijn van aanmelding tot einde zorg heel tevreden over alles. Na de aanmelding hadden wij binnen 2 dagen de bevestiging binnen voor de kraamzorg. De intake werd netjes in de 6 e maand van de zwangerschap ingepland en hier werd ruimschoots uitgelegd wat we konden verwachten en wat onze wensen waren, zodat ze een goede match konden maken met de juiste kraamverzorgende. Vooral de extra service zoals het lenen van de borstkolf, bad voor bevalling en gebruik van lactatiekundige sprak ons enorm aan. De assistentie bij de bevalling was erg fijn, de rust werd bewaard precies zoals we hadden aangegeven tijdens het kennismakingsgesprek. De hele week hebben wij 1 kraamverzorgende gehad, wat wij erg fijn vonden was dat er zelfs gekookt werd. De rust en regelmaat staat hoog in het vaandel bij dit centrum. Voor ons is het eigenlijk 10 sterren waard!
Twee keer een geweldige kraamweek gehad met dank aan Kraamcentrum Echt! Ze zijn heel betrokken en professioneel. Begeleiding bij de borstvoeding was ook uitstekend!
2x een geweldige kraamweek gehad! Super voorbereid en goed verwend. Goede begeleiding ook in borstvoeding gehad en heel lief voor de baby en de rest van het gezin. Aanrader
Ontzettend fijne kraamtijd gehad, dankzij de kraamhulp van kraamcentrum Echt.
Vertaald door Google Wij zijn erg blij met onze ervaring met kraamzorg mama & baby. Wij zijn kraamverzorgende Chantal enorm dankbaar voor alle hulp en adviezen die zij ons heeft geboden. Heel vriendelijk en heel lief. Vanaf het eerste moment een warm gevoel. Mijn man en ik raden het dan ook iedereen aan. Ga zo door!!! Origineel We are very happy with our experience of maternity care mom & baby. We are extremely grateful to the maternity nurse, Chantal for all the help and advice she has offered us. Very friendly and very sweet. From the first moment a warm feeling. My husband and I therefore recommend it to everyone. Keep it up!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid