facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kraaijenhof Vastgoed

Kraaijenhof Vastgoed

Info

Vastgoedmakelaar voor (recreatie)woningen op de Veluwe en omstreken.

Geschiedenis

Als actieve makelaar hebben wij reeds 15 jaar ervaring op het gebied van onroerend goed. Als geen ander makelaarskantoor in de regio zijn wij gespecialiseerd in de aan- en verkoop en het taxeren van (recreatie)woningen op de Veluwe. Vele honderden woningen zijn in de afgelopen jaren door ons getaxeerd en verkocht.

Ook voor het tijdelijk huren van een (recreatie)woning bent u bij ons aan het juiste adres. Gemeubileerd of ongemeubileerd, voor een langere of kortere periode.

Ons representatieve en makkelijk te bereiken kantoor bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie, schuin tegenover de Oude Molen in het centrum van Ermelo. U bent van harte welkom!

Adres: Stationsstraat 21, 3851 NA Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-750428
Stad: Ermelo
Route: Stationsstraat 21
Postcode: 3851 NA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Recreatiewoning permanente bewoning te koop Ermelo, Makelaar Veluwe, Recreatiemakelaar Veluwe, Makelaars in Ermelo, Recreatiewoning te koop Ermelo, Funda Ermelo, A Berg Makelaardij Ermelo, Horsterland Ermelo te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uniecker Wonen Makelaars Uniecker Wonen Makelaars 265 meter Wat een fijn kantoor. Professioneel en betrouwbaar met goede kennis van zaken.
Vrije kavels Trefpunt Vrije kavels Trefpunt 368 meter Uw droomhuis, op een ruime kavel, midden in een bosrijk gebied!
Recensies
Zeer teleurgesteld in deze makelaar. Communicatie is echt een low point! Mijn woning voor veel geld via hem verkocht, nooit een fundapagina ontvangen, nooit een advertentietekst ter goedkeuring, nooit een overleg gevoerd over de verkoopprijs etc. etc. Een zakenmannetje met weinig oog voor de klant en veel oog voor de centen. Bah!
Complimenten voor Ea! Ze heeft ons super geholpen! We zijn zeer tevreden over het proces van de koop van ons eerste huis. Dank je wel Ea!
Zit op de snelweg met zijn bedrijfswagen te zwieberen met 100km/u. Kan niet eens binnen te banen blijven. Meneer vindt zijn mobieltje belangrijker dan de veiligheid van zichzelf en anderen.
Deze makelaar verhuurt zomerhuizen en eist dat de huurders op eigenkosten alles verbeterd. Dit is zowel bij ons als ook bij de vorige huurder gebeurd. Tijdens de bezichtiging zwijgt hij over allerlei grote gebreken zoals rioolverstoppingen, ernstige vochtproblemen en lekkages. Ondanks een goede en nette oplevert van het huis en toezeggingen dat je jouw waarborg op een korte termijn terugkrijgt, gebeurd dat niet. Je moet zelf tevens achteraan gaan en je krijgt tevens een nieuw verhaal waarom het niet mogelijk is om jou borg teurg te krijgen. Deze makkelaar blijkt samen met de verhuurder de waarborg te gebruiken voor de achterstallig onderhoud. Je moet het juridisch uitvechten. De 'verbeterde' huizen worden op zijn website verkocht.
Makelaar, die oa vakantiewoningen verhuurd, en bij de eindafrekening er met je flinke borg vandoor gaat, door kosten in rekening te brengen voor schoonmaak van de zeer netjes opgeleverde woning wat ook word gezegd bij de oplevering absurt hoge kosten voor huisvuil, en kosten voor vage mankementen die volgens het huurcontract voor de verhuurder zijn! Als je vervolgens om onderbouwing vraagt krijg je die niet, en naar je borg kan je fluiten.
Henk heeft mijn woning verkocht in Harderwijk. Dit betrof een boven woning in een winkelcentrum. De verkoop verliep vlot en de communicatie was ik zeer te spreken over. Henk nam de tijd om dingen uit te leggen en om mij te ondersteunen bij hrt papier werk.
Deze makelaar reageert tot 2 maal niet op mijn mail met een verzoek om informatie betreffende een te koop staand object
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid