facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kraaij Caravans Ermelo

Kraaij Caravans Ermelo

Info

Inkoop/verkoop caravans & Camper verhuur

Geschiedenis

Inkoop en verkoop Caravans



"Welkom bij Kraaij Caravans & Campers.Wij zijn een caravan/camper verkoopbedrijf en camperverhuurbedrijf op de Veluwe, gevestigd in Ermelo. GelderlandOns doel is een tevreden klantenkring op te bouwen. Dit willen wij graag bereiken door nette betrouwbare caravans en campers aan te bieden. Om zo te kunnen bijdragen aan uw welverdiende vakantie.Op onze website ziet u duidelijke grote foto’s om de juiste indruk te krijgen van de staat van de caravans en campers.Wij verhuren een aantal luxe compleet uitgevoerde campers die van alle gemakken zijn voorzien om u een prettige vakantie te bezorgen.Waarom zou u niet voor Kraaij Caravans & Campers kiezen?Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer info op onze site!Tot ziens!"
Adres: Harderwijkerweg 132, 3852 AG Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0637352654
Stad: Ermelo
Route: Harderwijkerweg 132
Postcode: 3852 AG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Wolf Caravans, Caravan huren Ermelo, Www kraaijcaravans nl verhuur, Caravans Lelystad, Camper huren, Camper Ermelo, Caravan huren Harderwijk, Camper huren Barneveld
Recensies
Kraaij Caravans is gewoon een zeer prettig adres om een caravan te kopen. Henk Jan is een vriendelijk persoon, toegankelijk, zeer vakkundig en heeft absoluut geen gladde verkooppraatjes. Zowel bij de bezichtiging/koop alsmede bij de aflevering voelde het contact als erg prettig.Henk Jan nam alle tijd om de werking van de caravan aan ons uit te leggen en de benodigde administratie te regelen. Een echte “klant is koning” ervaring. Wij vertrokken na de aflevering daarom ook met een zeer goed gevoel met onze “nieuwe” Hobby de Luxe 400 SFE huiswaarts. Wij kunnen Kraaij Caravans oprecht bij iedereen aanraden ! Absoluut een 5-sterren ervaring !
Hemelaartdag 2023 onze oude caravan ingeruild en een jongere Knaus gekocht we werden vriendelijk ontvangen met koffie. We kregen alle tijd om alle nieuwe snufjes ed te ontdekken in een volledig aangesloten caravan. Gas stroom en water alles werd getest en functioneerde naar behoren. Als u een caravan zoekt u kunt op dit adres een eerlijke eigenaar/verkoper vertouwen.
Super blij met deze caravan. Was een hele leuke ontvangst, bij deze erg vriendelijke man, met een kopje koffie en heel veel uitleg hoe alles werkt en veel tips. Neemt tijd voor zijn klanten en komt helemaal niet opdringerig over, wij konden alles rustig bekijken en beslissen. Wij kunnen dit bedrijf daarom zeker aanraden. Wij zijn van België en daarom toch niet direct in de buurt. Maar was de rit meer dan waard. Wij wensen Henk Jan nog heel veel succes met zijn super bedrijf. TOP
Voor de eerste keer camper gehuurd,kampeer al wel 40 jaar maar dit was echt geweldig en kraaij heeft passie voor verhuur en helpt aan alle kanten en super mooie camper gehuurd die uitmuntend eruit ziet. Een aanrader voor het huren van een camper. Gr familie hoogendijk
Goede begeleiding en uitleg en een volledig complete camper. Altijd telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen. Een top vakantie gehad.
Als je een betrouwbaar bedrijf voor caravan en camperverhuur zoekt, ben je bij Kraaij camperverhuur op het goeie adres. Nette, schone camper gehuurd, zeker een aanrader
Kraaij caravans & campers. Wij hebben daar vorig jaar een mooie caravan gekocht. We hebben een goede uitleg gekregen over de werking van de caravan. Ook staat hij voor je klaar als je iets wilt weten over de caravan of komt hij even kijken als het niet per telefoon kan kortom een bedrijf met een hart. Ik beveel dit bedrijf 100% aan.
We hebben een zeer fijne camper gehuurd bij Kraaij. 3 weken door Italie. Contact met Henk Jan was prettig. Hij is heel behulpzaam bij het oplossen van problemen onderweg.
Schitterende Rapido gekocht bij deze firma voor een nette prijs. De eigenaar heeft me fantastisch geholpen met allerlei tips voor optimaal gebruiks genot. Ook na aflevering was dit bedrijf altijd bereikbaar voor vragen, want het is toch even wennen omdat iedere camper nu eenmaal anders is. Een 10 met een griffel! Eelke Kloosterman Schoonoord.
Een camper voor 6 personen gehuurd, vriendelijk personeel, netjes geholpen, schone camper en meer dan genoeg ruimte. Super snelle service en duidelijke communicatie, kortom top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid