facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KPN Internedservices

KPN Internedservices

Info

Als u naar de cloud stapt, kies dan voor de beste cloud solutions. Bekijk wat de solutions van KPN Internedservices voor u kunnen betekenen.

Geschiedenis

U zoekt een cloud provider die uw business begrijpt en u succesvol naar de cloud kan brengen? Wij zijn die provider. KPN Internedservices is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT- en cloud solutions. Wij zijn al actief sinds de begindagen van het internet (opgericht in 1996) en zijn door fusies en overnames gegroeid tot een toonaangevende IT en Cloud services provider waar 170 dedicated professionals elke dag werken aan één doel: resultaat behalen voor uw business.

Bij Internedservices geloven we dat goed georganiseerde IT het verschil maakt tussen succes en falen. Daarom nemen we onze klanten en partners actief mee naar het beste wat IT te bieden heeft. En bieden we onze klanten premium IT & Cloud oplossingen op abonnementsbasis die geen investeringen vereisen. Ontwikkeld vanuit bewezen innovatie, met extra aandacht voor service, kwaliteit en zekerheid.

Of het nu gaat om de hosting van uw e-business activiteiten, een werkplek in de cloud of het managen van uw (internet)verbindingen. De solutions van Internedservices zijn het beste wat de cloud te bieden heeft. Daarnaast biedt Internedservices uiteenlopende managed services om uw omgeving optimaal te laten presteren en/of uw IT-organisatie te ontzorgen. Wij bekijken samen met u wat de beste oplossing is voor uw specifieke wens en
business case. Internedservices heeft ruim 30.000 klanten en werkt onder andere voor New York Pizza, DELA, Rijksoverheid en Radio538.

Meer weten over onze solutions? Ga naar internedservices.nl/solutions of maak een vrijblijvende afspraak via 0299-476185 of [email protected]

Adres: Wielingenstraat 8, 1441 ZR Purmerend
Telefoonnummer: +31(0)299 476 185
Stad: Purmerend
Route: Wielingenstraat 8
Postcode: 1441 ZR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: KPN service nummer, KPN ID, Wielingenstraat 8 Purmerend, KPN hosting, KPN klantenservice, KPN domeinnaam, KPN klantenservice 0800, KPN Internedservices storing
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Waterland ICT Waterland ICT 181 meter ICT bedrijf voor de regio Waterland
FacilityApps FacilityApps 299 meter FacilityApps is op maat gemaakt App platform (SAAS) voor o.a. schoonmaakbedrijven, bo...
islamicity.nl islamicity.nl 2 km Islamicity.nl is de beste online muursticker webwinkel van Nederland.Wij garanderen d...
Recensies
Sinds ze een paar jaar geleden op overname pad zijn gegaan en daarna door KPN zijn overgenomen is de service nu zover achteruit gegaan dat ik niet zou aanraden met deze partij in zee te gaan. We hebben ruim een week geleden een ticket, voor het opvragen van een verhuiscode, aangemaakt waar gewoon niet op gereageerd wordt. Er wordt beloofd terug te bellen maar zit nu nog steeds te wachten op het belletje. Kortom service is heel erg slecht geworden. 1 ster is eigenlijk nog te veel!
Huur een server bij ze sinds 1994 en zijn steeds door overnames uiteindelijk bij KPN beland, wat een drama en nog veel gekker er is geen storingsdienst buiten kantoor tijden dus ligt je website plat dikke pech das bedrijf weg...... ze hebben zonder feedback al hun nummers vanaf +- april 2022 uitgezet nu kom je via een tussenpersoon die echt niets kan of mag behalve tickets maken in een wachtkamer terecht die in mijn geval al 48 uur duurt, ondertussen ligt de webshop plat
WAT EEN BELABBERDE SERVICE!! we kregen geen mails meer binnen op onze bedrijfsmail accounts. Niemand is te bereiken, online een ticket aangemaakt ook geen respons gekregen. In dringende gevallen kan je nergens terecht, als je iemand uiteindelijk bereikt bij KPN internedservices, krijg je alleen te horen dat ze een boodschap kunnen opnemen en je niet verder kunnen helpen.
Wisselende ervaringen. Voorheen klant geweest bij NXS, wat overgenomen is door Internedservices. Sindsdien zijn de support en mogelijkheden naar beneden gegaan terwijl de kosten bleven stijgen. Je krijgt laat antwoord op tickets en er worden fouten gemaakt in communicatie en offertes. De uptime is wel erg goed, de netwerk dienstverlening is wel erg betrouwbaar. Hopelijk verbetert de service ook weer en kan mijn recensie in de toekomst in positieve zin worden aangepast.
Jammer van dit bedrijf! Geef netjes ons probleem door aan de technische afdeling, daarmee een kwartier aan de telefoon, zeer goed geholpen! Maar dan wordt je telefonisch doorverbonden naar Sales, en dan gaat alles echt fout! Geef netjes ons problemen door, naar weer een kwartier aan de telefoon, krijg je te horen om maar een mail te sturen! Echt jammer want met de technische afdeling van KPN InternedServices totaal geen problemen.
Slechte bedrijf ooit! Mail werkt haast nooit. Mails die verzonden zouden moeten zijn komen niet aan en als je de klantenservice belt praten ze tegen je in vakjargon zodat ik er geen reet van begrijp maar het probleem wordt nooit verholpen. Begin er niet aan alleen maar ellende!
Slechte service, steeds maar doorverwijzingen, niet teruggebeld worden en dat terwijl de kosten inmiddels de pan uitrijzen. Vroeger had ik mijn klanten bij NetGround met een uitstekende service, bereikbaarheid en tophosting. Sinds de overname niets meer van over. Klanten nu aan het wegverhuizen.
Snelheid van de shared omgeving is veel trager dan die van anderen. Afhandeling van klachten duurt lang en wordt gedaan door medewerkers die geen idee hebben van het product. Klacht niet opgelost? Doorverwijzing naar het volgende loket. Jammer. 't was ooit een goede naam.
Al tien jaar trouwe klant, maar sinds overgang van Nxs naar IS group en daarna KPN internedservices WAARDELOZE dienstverlening. Ongevraagd worden php configuratie, bestandsrechten, ssh toegang veranderd waardoor websites niet meer werken en aanpassingen omslachtig zijn. De supportdesk komt ook al niet meer met hulpvolle antwoorden. En dat alles voor de hoofdprijs. Ik zeg dag internedservices.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid