facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KP Timmerwerken BV

Info

WWW.TIMMERBEDRIJFACHTERHOEK.NL
Kevin Peters WHATSAPP: 0658865511
Kerkstraat 115A GAANDEREN
Overkappingen, SCHUTTINGEN, inloopkasten, HOUT, etcetera...

Geschiedenis

Wij zijn een uniek timmerbedrijf. Wij verwerken én leveren materiaal direct vanaf fabriek. Dus zonder tussenhandel. Wij leveren aan particulier én bedrijf !

Hieronder een greep uit ons assortiment:

- Verbouwing
- Renovatie
- Carport
- Veranda
- Kapschuur
- tuinhuis
- Kozijnen (hout & aluminium)
- Schutting (hout & beton)
- Terras
- Trappen
- Inbouwkasten / schuifkasten
- Hekwerken
- Tuinhout
- Hardhout
- Vurenhout & grenen
- Douglashout & lariks
- Tuinschermen & tuindeuren
- Betonpalen & platen
- Steigerhout
- Tuinmeubels
- Houtverduurzaming




"GOEDKOOPSTE TUINHOUTHANDEL VAN NEDERLAND!Geopend: maandag t/m zaterdag van 8.00 - 17.00 uurWij bezorgen 6 dagen per week!WhatsApp 06-58865511 of e-mail [email protected] uw bestelling; het kan de volgende dag al geleverd worden!Bij ons kunt u terecht voor Fijn bezaagd Douglashout, Red Class Wood, Tuinschermen, Zweeds rabat, Vuren hout, Houten palen, Geïmpregneerd hout, betonpalen, Betonschuttingen, Betonpoeren, Schroeven, Doe-het-zelf overkappingen, Steigerhout, Houten schuttingen, Schuttingdeuren, Balken, Tafelpoten, Steigerbuizen en ga zo maar door!ALLES ligt in bulk op VOORRAAD!Kom gerust even aan!"
Adres: Kerkstraat 115, 7011CK Gaanderen
Telefoonnummer: 0658865511
Stad: Gaanderen
Route: Kerkstraat 115
Postcode: 7011CK



op zoek naar gerelateerd: Houthandel Gaanderen, Kerkstraat 115 7011 CK Gaanderen, Schutting laten plaatsen Achterhoek, Timmerbedrijf Doetinchem, Tuinhout Achterhoek, Houthandel Aalten, Houthandel Zelhem, KP Timmerwerken review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KP -> Tuinhout KP -> Tuinhout 0 meter We zijn erg tevreden met onze overkapping aan het huis. Voordeel vond ik ook dat het ...
Recensies
10 juni hebben de jongens van Kevin bij ons een schutting geplaatst die er top uitziet ,we zijn er heel blij mee ,de gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit en het ziet er strak uit ,en dit alles voor een hele nette prijs, absoluut het geld waard. en ook niet onbelangrijk de monteurs zijn deskundig en kritisch op hun eigen werk ,doen alles in overleg en gaan prettig/vrolijk te werk, wij kunnen dat wel waarderen.
23 maart is bij mij een schutting geplaatst. Ik ben echt super tevreden. Van te voren al hoe Kevin meedenkt en advies geeft. En het zijn echt vakmensen die het plaatsen, zo super strak. En overal wordt aan gedacht. Ze hebben mijn oude schutting ook netjes afgevoerd. En ze hebben echt lang door gewerkt om het perfect af te leveren. Ik ben er heel blij mee!
Kevin heeft voor ons een geweldige robuuste carport geplaatst 8-1-2022. In 1 dag neergezet en de fundering een paar dagen eerder al. Wij zijn ontzettend trots op deze mooie robuuste carport en de buren zeer zeker ook zie de grote meiboom op de foto. KP Timmerwerken is echt een aanrader en de prijs valt zeker mee en je kunt gemakkelijk met hun overleggen en het wordt altijd snel geregeld. Echt TOP.
Super ervaring gehad met Kevin, Danny en Bram ! 21 meter schutting met betonpalen op een strookje van 14 cm gezet. ! Petje af voor deze firma ! Echte aanrader !!!
Prima gegaan en door de bouwploeg van multi plus zeer mooi en strak werk geleverd. Schuur en veranda totaal 6,5 x 3 meter. Zeer tevreden.
Vandaag een schutting laten zetten door de firma KP timmerwerken, zeer tevreden over de kwaliteit, werknemers en de wijze van werken. De mensen die bij ons de schutting waren vriendelijke, gezellig en humoristische. Zelf werden de laatste latjes in het donker met lampen nog gemonteerd. Zeer tevreden en prijs kwaliteit verhouding is top. Zelf de mensen hier uit de buurt waren verrast van de kwaliteit en het uiterlijk van de schutting. Mocht ik ook ooit nog eens een schutting laten zetten, bel ik jullie als eerste....
Wij waren op zoek naar een bedrijf voor het plaatsen van een schutting en overkapping. Ik volgde Kevin al een tijdje op facebook, zag de mooie overkappingen en schuttingen regelmatig voorbij komen en heb hem benaderd voor een offerte. Deze volgde nog geen dag later en binnen een week hadden we én een prijstechnisch mooie offerte én een afspraak voor het plaatsen. Prima communicatie, geen verkooppraatjes maar gewoon zoals het is. Er wordt vooral met je mee gedacht in mogelijkheden en niet wat er allemaal niet kan. We zijn echt super tevreden met hoe er is gewerkt en hoe het is opgeleverd.
Voor onze 3e woning heeft Kevin voor de 3e keer diverse zaken geregeld: containerombouw, schuttingen met poort en wederom een pracht van een overkapping ! De laatste keer met een schuur er aan vast. Met het mooie weer genieten we ieder moment van onze overkapping en tuin. Ik denk niet dat we nog een keer gaan verhuizen maar anders had Kevin zeker een 4e keer moeten komen opdraven !
Via via kwamen we bij Kevin Peters terecht, een absolute aanrader! Binnen no time had hij het ontwerp op papier staan, exact naar onze wensen. Denkt mee in oplossingen, eerlijk advies, en erg prettig in de communicatie. Echte aanpakkers, binnen 2 dagen stond er een compleet nieuwe schuur met overkapping.
Top bedrijf! Nergens anders valt er kwalitatief hout voor de goedkoopste prijs te vinden als bij deze organisatie. Ze leveren Hout- en betonschuttingen, overkappingen, Carports en nog veel meer. Kortom; een zeer breed en voordelig assortiment. Een aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan vernieuwing en opbouw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid